YHA Christchurch Rolleston House

Indgang - YHA Rolleston House, Christchurch
Fra DKK 690

Højdepunkter

  • Perfekt beliggenhed
  • Nem og afslappet ankomst

Inkluderer

  • Lufthavnstransfer
  • 2 eller 4 nætters overnatning
  • Morgenmad
  • YHA Medlemskab
Christchurch er et must visit, når du rejser til New Zealand. I denne ankomstpakke henter vi dig i lufthavnen og kører dig til vores yndlings hostel i byens centrum, hvor du kan nyde 2 overnatninger med morgenmad og introduktion til Christchurch, inden du smutter videre ud på din rejse rundt i fantastiske New Zealand.

Christchurch ankomstpakke - 2 nætter inkluderet

Med denne ankomstpakke i Christchurch er du sikker på at få en god start på din rejse i New Zealand. Vi henter dig i lufthavnen og arrangerer 2 nætter på YHA Rolleston House Hostel. Vi sørger desuden for, at du får morgenmad under dit ophold, og du vil ligeledes blive tilbudt en ordentlig introduktion til smukke og charmerende Christchurch

Denne KILROY ankomstpakke er til for at gøre din ankomst til Christchurch nem og afslappende: Ved ankomst i lufthavnen hopper du blot på vores shuttlebus, der tager dig hele vejen til dit hostel i Christchurch centrum. Efter et hurtigt check-in er du nu klar til at udforske den største by på New Zealands 'South Island'. 

Beliggenhed

YHA Rolleston House ligger lige ved det interessante Canterbury Museum,den Botaniske Have, og du vil hurtigt kunne finde nogle hyggelige og flotte gåture langs Avon River og rundt i Hagley Parks grønne omgivelser. 

Rolleston House ligger centralt, og det er nemt at komme til med de lokale busruter. Det er et perfekt udgangspunkt til at udforske alt, hvad Christchurch har at tilbyde: bylivet, strandene, 'The Port Hills' og meget mere. 

Værd at vide om YHA Christchurch Rolleston House

YHA Rolleston House er et lille og hjemligt hostel med flere hyggelige fællesområder og et fuldt udstyret køkken. Der er god mulighed for at booke forskellige ture og udflugter fra receptionen eller blot leje en cykel, så du selv kan tage på eventyr rundt og omkring byen. 

Overnatningsmuligheder

YHA Rolleston house tilbyder fælles sovesale såvel som private værelser. 

YHA Christchurch Rolleston House - Dorm
YHA Christchurch Rolleston House - Fælles sovesal

YHA Christchurch Rolleston House
YHA Christchurch Rolleston House Fællesområde

Map

 

Kontakt