New Zealand

Oplevelser i New Zealand

Se video om Franz Josef gletscher trekking.

Rundrejser i New Zealand

Der er masser af store oplevelser og uforglemmelige højdepunkter i New Zealand. Se bare her, hvad du i hvert fald ikke må gå glip af. Bungy jumping, buspas, gletchere, fjorde, surfing, trekking, dykning, camping og naturoplevelser. Vil du på road trip i New Zealand kan du få inspiration til din rute.

Få hjælp med din rejse til New Zealand

Hvis du har spørgsmål (vi ved du har nogen), er du altid velkommen til at kontakte en af vores rejsekonsulenter. De kan hjælpe dig og fortælle dig om de mange muligheder og oplevelser der venter i New Zealand. De har selv rejst rundt i New Zealand, kender til insider detaljer og kan give dig de bedste rejseråd og tips. Kontakt en rejsekonsulent på telefon 70 15 40 15, send en e-mail eller book et møde i en af vores butikker.

 

Per side
Første  1 2 3 4  ...  Sidste 
Per side
Første  1 2 3 4  ...  Sidste 

 

Fandt du ikke det du ledte efter?

Hvis du leder efter en særlig tur eller oplevelse, eller hvis du har blot har et spørgsmål eller to, så er du altid velkommen til at kontakte os på 70 15 40 15, sende os en mail eller booke et møde. KILROYs rejsekonsulenter har rejst jorden rundt flere gange, og de står altid klar til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Søger du oplevelser og adventure i udlandet?
Så kan du læse mere om fx:

Hvad venter du på?

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

 

Kontakt