Queenstown

Byngy jumping blev opfundet i Queenstown, New Zealand. Et MUST når du er på de kanter.
 

Rejser til Queenstown - New Zealands adventure mekka

På New Zealands sydø finder man en af landets mere populære destinationer, Queenstown. Det er en mindre by, men med kæmpestore oplevelser - et mekka for rejsende som vil opleve et adrenalinpumpende eventyr! Queenstown er omgivet af nogle af de mest spektakulære landskaber i hele verden, som er endnu en grund til at bestille din rejse til Queenstown med KILROY.

Kom hurtigt videre:

Queenstown er uden sammenligning destination nr. 1 for alverdens outdoor-entusiaster! Her kan du prøve alt fra nogle af verdens højeste bungee jumps til nervepirrende heli-rafting og faldskærmsudspring. Alt er muligt når du kommer til verdens "adrenalinhovedstad" - Queenstown.

Downtown Queenstown

Byens navn skulle efter sigende være valgt fordi den er så smuk, at den er en dronning værdig! Det er nu ikke kun dronninger og prinsesser, der har bemærket Queenstowns fantastiske skønhed. Rækken tæller også guldgravere, eventyrere, opdagelsesrejsende, filmskabere, vinentusiaster, Hollywood-stjerner og adskillige amerikanske præsidenter.

Omgivet af imponerende bjerglandskaber ser byen faktisk lidt lille ud, men hvem bekymrer sig om det når det er udsigten som er det vigtige. Queenstowns centrum er et kompakt og sofistikeret område, som er lidt skjult i en malerisk bugt nær Lake Wakatipu. Fra downtown er der altid en konstant summen af liv fra barer og restauranter - ikke mindst om eftermiddagen når adventurefolket kommer hjem fra dagens adrenalin-sus.

Frygtløs i Queenstown?

For ægte adrenalin junkier er Queenstown et paradis! Intet mindre. Omgivet af høje bjerge, stejle klipper og brusende floder, er byen som en kæmpe legeplads hvor alt er muligt ... Jo mere ekstremt, jo bedre! Du kan f.eks. zip-line dig ned i en 109 meter dyb kløft eller flyve med hovedet nedad i et stunt-fly og se verden som du aldrig har set den før. Du kan også hoppe ud fra en gondol-bane 134 meter over Nevis River, eller endda tag et par ski på og nyde den fantastiske pudder-sne højt oppe i bjergene - igen, alt er muligt. Listen af aktiviteter i og omkring Queenstown er laaaang. Du skal blot gøre op med dig selv om du har tid og råd - for de fleste backpackere vil prøve det hele.

Lord of the Rings

Adventureaktiviteter og ekstremsport er først og fremmest det som tiltrækker besøgende til Queenstown, men der er så meget mere, selv for rejsende og backpacere, der ikke umiddelbart vil risikere liv og lemmer ved at kaste sig ud fra en klippe kun iført elastik. Områdets fantastiske skønhed er langt den mest intense og forførende tiltrækning af alle. Flænsende bjerge, majestætiske søer og den krystalklare luft er med til at gøre Queenstown til et af de mest fantastiske steder, du nogensinde vil opleve!

Fra downtown Queenstown er der masser af måder at opleve det omgivende landskab. Oplev de sneklædte bjerge og gletschere, smukke vandfald og krystalklare vandløb og søer, tag på et krydstogt til det spektakulære Milford Sound, eller flyv i luftballon og genoplev de landskaber du måske har set i Ringenes Herre film-trilogien. Uanset hvad du vælger, så skal du bare læne dig tilbage, slappe af og nyde turen!

Skiløb

Queenstown er hjemsted for to ski områder: Coronet Peak og The Remarkables, begge ligger inden for 20 minutters kørsel fra det centrale Queenstown! Skisæsonen går normalt fra midten af juni til slutningen af september, men de bedste forhold finder du i juli og august. Shuttle-busser kører i pendulfart og hele dagen fra det centrale Queenstown til de to skiområder. Og selvfølgelig ville ikke være Queenstown hvis ikke skiløbet også presses til det yderste. Hvis dit budget tillader det, så er dette stedet at snuse til heli-skiing! Uanset om du er erfaren skiløber eller ej, så er det den ultimative sneoplevelse for enhver skiløber eller snowboarder. Helikopteren flyver dig op til de sydlige bjerge og før du ved af det, så står du midt i det uberørte pulver-paradis! En uforglemmelig oplevelse!

Natteliv

Queenstown sover sjældent, og der er altid gang i nattelivet fra solnedgang til solopgang. Der er sofistikerede vinbarer, levende jazz events og top DJs. Du kan også tilbringe en sommeraften i en havebar, hvor der serveres lokale øl - eller hvorfor ikke tage på afterski med den knitrende ild fra pejsen i baggrunden. Der er mere end 160 barer og caféer i downtown Queenstown, så selv om solen går ned... starter der altid et nyt eventyr i Queenstown, New Zealand.

Working Holiday i New Zealand

Hvis du har lyst til at komme tæt på New Zealand og arbejde mens du rejser og oplever, så er Working Holiday en oplagt løsning. Du arbejder forskellige steder i landet og tjener derved til din rejse og dine oplevelser uden at du bliver ruineret. Du kommer tæt på arbejdskulturen, befolkningen og andre eventyrlystne. Læs mere om working holiday i New Zealand.

Uddannelse i New Zealand

Er du interesseret i at studere i New Zealand? KILROY kan hjælpe dig på vej. Bestil tid til et møde med en KILROY studievejleder eller læs mere om uddannelse i New Zealand.

Har du spørgsmål om rejsen til Queenstown?
Kontakt en rejsekonsulent

Book din rejse til Queenstown

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt