Rotorua

Rotorua er kondt for Maori kulturen den geotermiske undergrund.
 

Rejser til Rotorua - det bedste af New Zealand på et og samme sted

Rotorua ligger centralt på New Zealands Nordø, ca. tre-fire timers kørsel sydøst for Auckland. Rotorua er den perfekte destination for en weekend væk fra byen eller som stop-over på dit New Zealand road trip.

Kom hurtigt videre:

Du tror måske du er ankommet til det forkerte sted, når du har rejst hele vejen til Rotorua på Nordøen i New Zealand og kun finder en lille og almindelig provinsby. Døm ikke byen fra dens udseende, for det er hvad du finder UNDER jorden, som er byens største attraktion.

Geotermiske Rotorua 

Rotorua er et af de mest aktive geotermiske områder i New Zealand. Lugten af svovl er det første du støder på, og ved de mange hoteller og hostels har du rig mulighed for at dyppe kroppen i et hot tub eller svømme i et af de mange termiske bade, som alle er opvarmet af aktiviteterne under jorden.

Lidt syd for byen finder du et stort område med gejsere, kogende mudder og dampe fra undergrunden. Husk at blive på stierne i området, da jorden er forræderisk og mange steder brændende varm.

Maori-land

New Zealands oprindelige befolkning, Maorierne, udgør også en stor del af Rotorua området, hvor mere end en tredjedel af befolkningen er Maori. Og du skal koncentrere dig når du udtaler de lokale navne, prøv denne: "Whakarewarewa"! Maorierne er dateret mere end 500 år tilbage i området, hvor du desuden finder en landsby og et Maori kulturcenter, som giver dig hele historien om New Zealands indfødte befolkning og kultur.

Største gejsere i New Zealand

"Whakarewarewa" er også et området med en kogende undergrund og er hjemsted for New Zealands største gejser, Pohutu. Bestemt et besøg værd!

Får, får får...

Hvis du er til "Dolly" underholdning, bør du tage et smut forbi "Agrodome", som byder på et familievenligt "fåreshow"! Du tror os måske ikke, men Agrodome er en af de mest populære turistattraktioner i hele New Zealand.

Har du spørgsmål om rejsen til Roturua i New Zealand?
Kontakt en rejsekonsulent

Book din rejse til Rotorua

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt