Pitcairn Islands

Pitcairn Island, for de eventyrlystne!
 

Rejser til Pitcairn Islands

Leder du efter afsides horisonter, øde sandstrande og et uberørt, tropisk ø-eventyr? En rejse til Pitcairn Island i Stillehavet er en enestående oplevelse, kun få andre har haft glæden af!

Pitcairn Islands - øgruppen, er et britisk oversøisk territorie bestående af øerne Pitcairn, Henderson, Ducie og Oeno. Pitcairn Island, den eneste beboede ø i øgruppen, er en tropisk vulkanskabt ø med administrativt hovedsæde i Auckland, New Zealand. (Pitcairn Island er bl.a. kendt fra TV serien "Kurs mod fjerne kyster").

Pitcairn Island byder på enestående naturoplevelser med et rigt fugle- og marineliv, hvor sidstnævnte kan opleves på en snorkeltur eller sejlads rundt blandt øgruppen. Den lokale befolkning er kendt for at være imødekommende og gæstfrie for de rejsende, der begiver sig på eventyr mod øgruppen.

Mytteriet på Bounty

De fleste af øens beboere nedstammer fra mytteristerne fra HMS Bounty. Mytteriet fandt sted i det sydlige Stillehav d. 28. april 1789, hvor skibets besætning tog styring af båden, sendte kaptajnen og 18 af hans loyalister til havs og besatte sig på hhv. Tahiti og Pitcairn Island.

Pitcairn Islands har ca. 50 beboere og gennemsnitsalderen er på 50 år, hvilket udgør en umiddelbar trussel for befolkningens fremtid på øen, som har svært ved at tiltrække nye indbyggere grundet den afsides placering i Stillehavet.

Er du eventyrlysten og har mod på den lange rejse til Pitcairn Island kan KILROY hjælpe dig med at finde de rette flybilletter. Vi har pt. ingen ture eller hotelaftaler på øen.

Drømmer du om lignende, men mere tilgængelige øoplevelser? Læs her om Trinidad & Tobago eller De Hollandske Antiller. Eller hvad med ø-hop på Fili?

Book din rejse til Pitcairn Islands

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt