Pitcairn Islands

Sådan kommer du til Pitcairn Island

Vil du til Pitcairn Island? KILROY har unikke aftaler med flyselskaber i hele verden, og kan hjælpe dig med at spare penge på dine flybilletter.

Sådan kommer du til Pitcairn Island

Selve rejsen til Pitcairn Island er et eventyr i sig selv! Du flyver via Auckland, Los Angeles eller Tokyo til Tahiti i Fransk Polynesien. Efter ankomst til Tahiti, vil du typisk tilbringe en nat eller to på et hotel eller hostel, inden rejsen går videre mod endestationen med Air Tahiti til øen Mangareva. Herfra går den sidste del af rejsen mod Pitcairn Island på en 30 timers sejltur.

Vi anbefaler dig, at du tager fat i en rejsekonsulent, hvis du ønsker at besøge Pitcairn Island, da det kan være en kompliceret rejse at sammensætte selv.

Søg flyrejser

Vælg billettype

Hvis du har brug for flere strækninger på din rejse, anbefaler vi, at du kontakter vores rejseeksperter i vores butikker. De kan hjælpe dig med at stykke den helt perfekte rejse sammen.  

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søg

Pitcairn Islands som en del af din rejse jorden rundt?

Nogle gange har du brug for mere end bare en standard flybillet tur/retur, f.eks. hvis Pitcairn Islands skulle være et stop undervejs på din backpacker- eller jorden rundt rejse. I disse tilfælde anbefaler vi, at du kontakter en KILROY rejsekonsulent, som har viden om de forskellige destinationer og muligheder, når du skal have sammensat en rejserute der passer til dine ønsker og behov.

Lav din egen jordomrejse!

Lav din egen jordomrejse!
Vil du gerne sammensætte din egen drømmerejse jorden rundt? Så kan du med disse tre enkle steps vælge dine favoritdestinationer og længden på rejsen, og så hjælper vi dig med at finde sammensætte de billigste flybilletter!
Din drømmerejse starter her!

Har du et ISIC kort? Få adgang til ungdoms- og studieflybilletter til Pitcairn Islands

Med et ISIC kort kan du booke ungdoms- og studieflybilletter til Pitcairn Islands. ISIC er det eneste globalt anerkendte studiekort, og giver samtidig adgang til mere end 40.000 rabatter og fordele i 130 lande. Læs mere om ISIC kortet eller køb det her.

Kontakt