Vanuatu

Bo på bungalows i vandkanten - Irikiki, Vanuatu
 

Rejser til Vanuatu - hvor Stillehavet er helt stille

Hvis du drømmer om at rejse et sted hen, hvor næsten ingen andre rejser hen og hvor du kan udleve dine hedeste Stillehavsdrømme, skal du rejse til Vanuatu. Denne eksotiske ø-stat et godt stykke øst for Australien er indbegrebet af tropisk skønhed. Køb din rejse til Vanuatu hos KILROY.

Kom hurtigt videre:

Mød en glad befolkning i Vanuatu

På en rejse til Vanuatu kan du opleve en række ægte Stillehavsøer, med alt hvad hertil hører af koralrev, frodig jungle, vulkanske landskaber og en eksotisk livsstil. Vanuatu består af 83 øer, hvoraf en stor del er ganske små og mere eller mindre ufremkommelige. Hovedstaden hedder Port Vila og ligger på øen Efate, og her kan man virkelig nyde en eksotisk ferie med udsigt til fantastiske laguner fra hotelværelset og lige så smukke udsigter fra hyggelige restauranter, der lokker med spændende eksotiske retter. 

Måske er det allerbedste ved Vanuatu, at folk her er så imødekommende og glade, og at de byder dig velkommen og vil vise dig deres land uden at tigge og bede om drikkepenge og forsøge at få penge ud af dig på den ene og den anden måde. Her tager folk godt imod dig, fordi de har lyst!

Vanuatu - 83 øer i Stillehavet

Vanuatu består af 83 bjergrige øer, der ligger i Stillehavet. Der er mere end 1700 km. til Australien i vestlig retning, og ellers er nogle af de nærmeste naboer Fiji (mod vest) og Solomon Islands (mod syd). Øgruppen er et ægte Stillehavsparadis og et oplagt sted at gøre stop på rejsen mellem Australien/New Zealand og USA eller vice versa. Her er hvide sandstrande hentet fra dine drømme, krystalklart vand og en afslappet, rolig livsstil der ikke kan undgå at smitte af på den besøgende. 

Vanuatus velsignelser

Ja, en rejse til Vanuatu er et møde med et ægte paradis med indbydende hvide sandstrande og krystalklart vand, men det er heldigvis meget mere end det. Vanuatu er nemlig også stedet hvor du finder fremragende kulinariske oplevelser gourmet style og et skibsvrag af en luksusliner ikke langt fra kysten med perfekte dykkerforhold. Man finder også verdens lettest tilgængelige aktive vulkan og - i den lidt mere alternative afdeling - en gigantisk figentræ på størrelse med en fodboldbane!

Snorkling på Vanuatu: Hideaway Island

Rejser du til Vanuatu, er der selvfølgelig andet end kæmpetræer og gourmet mad at komme efter. Her er heldigvis også klassiske trope-favoritter som snorkling i krystalklart vand, og det bedste af alle steder på Vanuatu at gøre dette er på øen med det perfekte navn Hideaway Island. Her kan man samtidig more sig med at besøge endnu en ekstraordinær Vanuatu-attraktion: et undersøisk posthus!

Vanuatus vulkaner og kratersøer 

Føromtalte vulkan, efter sigende den lettest tilgængelige i verden (når man altså først har sat sin flyve-trætte krop på Vanuatu!), hedder Mount Yasur. Denne 361 meter høje vulkan er konstant aktiv og ulmende, præcis som en række andre vulkaner i Vanuatu. En udflugt til Yasur kan nemt arrangeres på Vanuatu.

En af de mere øde øer i Vanuatu er Aoba eller Ambae Island, der i høj grad består af mystiske, disede skove for hvis ende man finder en række lige så mystiske og smukke kratersøer i flere farver. Dette sted er ikke nemt tilgængeligt, men bestemt alle anstrengelser værd og et højdepunkt på rejsen til Vanuatu. 

Port Vila: Vanuatus hovedstad

Vanuatus hovedstad Port Vila på øen Efate er centrum for landets turisme og et ganske hyggelig og tiltalende sted med masser af kolonicharme, gode restauranter og udsigter til de omkransende laguner fra hotelværelserne. 

Nær Port Vila kan man bl.a prøve abseiling fra vandfald (!), parasailing over kysten, udforske huler med fascinerende stalaktitter og meget mere.  

Book din rejse til Vanuatu

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt