Milhouse Hostel

Udendørs fælles område - Milhouse Hostel Buenos Aires (Avenue)
Fra DKK 1238

Højdepunkter

  • Bedste beliggenhed i Buenos Aires
  • Indenfor rimelig gåafstand
  • Gratis WIFI og skabe
  • Festligt hostel
  • Garanti for nye venner

Inkluderer

  • Lufthavnstransfer
  • 3 overnatninger
  • Morgenmad
  • Add-on: Tango lektioner
  • Add-on: Spansk undervisning
Buenos Aires er en by, du bare MÅ opleve! Med vores ankomstpakke får du lufthavnstransfer, morgenmad og overnatninger på en af byens mest populære hostels. Du kan også udvide pakken med tango, spansk undervisning og cykelleje.

Buenos Aires ankomstpakke - 3 nætter inkluderet

Alle bør besøge Argentina mindst én gang i livet. Med vores ankomstpakke får du en nem og afslappende start på din rejse, så du kan få det bedste ud af din tid og få en fornemmelse af, hvad fantastiske Argentina har at byde på.

Vi henter dig i lufthavnen og kører dig til en af to Milhouse Hostels, som begge ligger i centrum af Buenos Aires blot 5 min fra hinanden. Her vil du kunne nyde 3 overnatninger, enten på sovesal eller i privatværelse, hvor morgenmaden også er inkluderet.

Det vil desuden være muligt at tilvælge nogle sjove aktvititer, der får dig tæt på den lokale oplevelse såsom tango lektioner, spansk undervisning samt cykel- og walking tours rundt i byen. 

Beliggenhed

Milhouse Hostel har en fed beliggenhed lige i hjertet af Buenos Aires og tæt på offentlig transport. Omgivelserne er perfekte for backpackere, hvilket skaber en livlig og festlig atmosfære i området, og dertil tilbyder Milhouse Hostel også en masse sociale arrangementer, som du kan være en del af.

Værd at vide om Milhouse Hostel

De to Milhouse Hostels består begge af flotte bygninger fra det 19. århundrede, som er moderniseret til at opfylde de nødvendige behov med fuldt udstyret køkken, charmerende bar, lækker restaurant samt flere charmerende fælles områder.

Overnatningsmuligheder

Vælg mellem at bo på sovesal eller på privat værelse, enten som single- eller double room.

Sengene er behagelige, værelserne er rene, der er gratis WIFI, og du har god mulighed for at vaske og tørre dit tøj, mens du nyder en drink i baren.

Lær spansk og arbejd som frivillig

I samarbejde med Milhouse Hostel, tilbyder vi også muligheden for at tage spansk lektioner samt at lave frivilligt arbejde for lokalsamfundet i Buenos Aires

Milhouse Hostel findes desuden også som Backpacker Hostel i Cusco, Peru.

Milhouse Hostel Buenos Aires (Avenue) Dorm Room
Milhouse Avenue - Sovesal

Milhouse Hostel Buenos Aires (Hipo) Private Room
Milhouse Hipo - Privat værelse

Map

Milhouse Avenue og Milhouse Hipo ligger med 5 minutters gåafstand fra hinanden

Kontakt