Salar de Uyuni

Sådan kommer du til Salar de Uyuni i Bolivia

De fleste som besøger Salar de Uyuni starter fra byen Uyuni. Uyuni kan du enten komme til med bus, tog fra Avaroa på grænsen til Chile eller med fly fra La Paz. Du kan også komme hertil fra San Pedro de Atacama, men priserne herfra er omkring 50% dyrere end fra Uyuni. 

Transport til Salar de Uyuni med oplevelsesrejse i Bolivia
Hvis du bestiller en oplevelsesrejse til Salar de Uyuni med os, er transporten inkluderet, og du slipper derfor på at bruge energi på overnatning samt transport. Se mulighederne for oplevelsesrejser her.

Flybilletter til La Paz

Du kan spare både tid og penge ved at bestille dine flybilletter til La Paz i god tid. Hvis du er interesseret i at få hjælp til at gøre Salar de Uyuni til ét af dine stop på en større rundrejse i Sydamerika, så skriv til en af vores rejsekonsulenter. De kan hjælpe dig med planlægningen samt booking af både fly, hostel og lokal transport.

Søg flyrejser

Vælg billettype

Hvis du har brug for flere strækninger på din rejse, anbefaler vi, at du kontakter vores rejseeksperter i vores butikker. De kan hjælpe dig med at stykke den helt perfekte rejse sammen.  

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søg

Salar de Uyuni som en del af din rejse jorden rundt?

Nogle gange har du brug for mere end bare en standard flybillet tur/retur, f.eks. hvis Salar de Uyuni skulle være et stop undervejs på din backpacker- eller jorden rundt rejse. I disse tilfælde anbefaler vi, at du kontakter en KILROY rejsekonsulent, som har viden om de forskellige destinationer og muligheder, når du skal have sammensat en rejserute der passer til dine ønsker og behov.

Lav din egen jordomrejse!

Lav din egen jordomrejse!
Vil du gerne sammensætte din egen drømmerejse jorden rundt? Så kan du med disse tre enkle steps vælge dine favoritdestinationer og længden på rejsen, og så hjælper vi dig med at finde sammensætte de billigste flybilletter!
Din drømmerejse starter her!

Har du et ISIC kort? Få adgang til ungdoms- og studieflybilletter til Salar de Uyuni

Med et ISIC kort kan du booke ungdoms- og studieflybilletter til Salar de Uyuni. ISIC er det eneste globalt anerkendte studiekort, og giver samtidig adgang til mere end 40.000 rabatter og fordele i 130 lande. Læs mere om ISIC kortet eller køb det her.

Kontakt