Brasilien

Billige flybilletter til Brasilien

Den tidligere portugisiske koloni har løsrevet sig og er blomstret op som en nation, der elsker samba, farverige drinks og gang i gaden. Brasilianerne er afslappede og løsslupne på samme tid, og der er uendelige oplevelser i vente i det store land.

Hvordan finder jeg billige flybilletter til Brasilien?

KILROY har billige flybilletter til Brasilien, og det er godt at være ude i god tid. Du kan finde billetter i søgemaskinen nedenfor, og hvis du er fleksibel med datoer, kan du vælge +/-3 dage i feltet 'lavpriskalender'. De billigste priser finder du som regel på afgange mellem mandag og torsdag.

Kan du ikke finde de helt rigtige flybilletter, eller er dit ophold i Brasilien en del af en større rejse, anbefaler vi, at du kontakter en rejsekonsulent.

Søg flyrejser

Vælg billettype

Hvis du har brug for flere strækninger på din rejse, anbefaler vi, at du kontakter vores rejseeksperter i vores butikker. De kan hjælpe dig med at stykke den helt perfekte rejse sammen.  

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søg

Hvor længe tager det at flyve til Brasilien?
Flyrejsen til Brasilien kan ikke klares direkte, og der er forskel på mellemlandinger alt efter, hvilken landsdel, der er din endelige destination. Skal du for eksempel til Rio de Janeiro eller Sao Paolo kan rejsen klares med en enkelt mellemlanding. Flyvetiden varierer mellem 12 og 20 timer.

Er det nødvendigt med visum til Brasilien?
Brasilien er ligesom de fleste andre sydamerikanske lande visumfrit i 90 dage, når du er dansk statsborger. Dit pas skal være gyldigt i seks måneder efter hjemrejse.

Fernando De NoronhaSmuk udsigt ud for Brasiliens kyst

Drenge spiller fodbold på strandenDrenge spiller fodbold i solnedgangen

Rio karneval sambadanserHvis du vil opleve ægte brasiliansk kultur, så tag til det årlige karneval i Rio

Kontakt