Brasilien

Frivilligt arbejde i Brasilien

frivilligt arbejde i rio - frivillig i rio de janeiro

Projekter i Brasilien - gør en forskel!

Læs om KILROYs frivillige projekter i Brasillien og kontakt os, hvis du ønsker at booke plads på et af projekterne. Som frivillig i Brasilien arbejder du i en af byens mange favelaer. Dem der lever i disse fattige områder i Rio de Janeiro lever med høj arbejdsløshed, uacceptable levevilkår, sygdomme, ingen adgang til læger og medicin, vold, voldtægter, giftigt drikkevand, stoffer osv. osv. osv.

Lær portugigisk mens du er frivillig

Selvom dette er virkeligheden i over 600 favelaer i Rio, finder du en varm, venlig og taknemmelig attitude overfor frivillige. For dem er frivillige nemlig lig med forbedringer, hjælp og håb for fremtiden. Arbejdet som frivillig i en favela i Rio, er bestemt givende og har en positiv effekt på samfundet og hverdagen i Rios favelaer. Mens du arbejder som frivillig i Rio, lærer du portugisisk og du lærer børnene engelsk.

Vil du se billeder fra frivilligt arbejde i Brasilien og Rio de Janeiro?

Hvordan kan jeg blive frivillig i en af Rios favelaer?

Du kan arbejde som frivillig på din Jordomrejse og på denne måde komme tættere på de lokale, kulturen og landet. Samt et spændende projekt du kan skrive på dit CV. Hvis du kunne tænke dig at høre mere om projektet kan du kontakte en af KILROYs dygtige rejsekonsulenter. Vi glæder os til at hjælpe dig, og vi er altid behjælpelige med at finde billige flybilletter, rejseforsikring osv.

Har du spørgsmål?
Kontakt KILROY

Søgningen gav desværre ingen resultater. Prøv at justere din søgning ved f.eks. at ændre destination.

Billeder fra frivilligt arbejde i Rios favela

Hjælp i Rios favelaer i Brasilien - Frivilligt arbejde i Brasilien

Rio -Favela -Project -(7)-1280px -720px

frivilligt arbejde i en favela - frivillig i rio

Har du spørgsmål?
Kontakt KILROY
Kontakt