Ilha Grande

Sådan kommer du til Ilha Grande i Brasilien

Hvis du befinder dig i Rio de Janeiro, og ønsker at reise videre til Ilha Grande kommer du nemt dertil via først en bustur og en færgetur. Det findes massevis af turoperatører, der kan hjælpe dig på vej til Ilha Grande. 

Flybilletter til Rio de Janeiro

Du kan spare både tid og penge ved at bestille dine flybilletter til Rio de Janeiro i god tid. Hvis du gerne vil gøre Ilha Grande til et en del af en større rundrejse i Sydamerika, kan du skrive til vores rejsekonsulenter, der kan hjælpe dig med planlægningen af hele din rejse. 

Søg flyrejser

Vælg billettype

Hvis du har brug for flere strækninger på din rejse, anbefaler vi, at du kontakter vores rejseeksperter i vores butikker. De kan hjælpe dig med at stykke den helt perfekte rejse sammen.  

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søg

Ilha Grande som en del af din rejse jorden rundt?

Nogle gange har du brug for mere end bare en standard flybillet tur/retur, f.eks. hvis Ilha Grande skulle være et stop undervejs på din backpacker- eller jorden rundt rejse. I disse tilfælde anbefaler vi, at du kontakter en KILROY rejsekonsulent, som har viden om de forskellige destinationer og muligheder, når du skal have sammensat en rejserute der passer til dine ønsker og behov.

Lav din egen jordomrejse!

Lav din egen jordomrejse!
Vil du gerne sammensætte din egen drømmerejse jorden rundt? Så kan du med disse tre enkle steps vælge dine favoritdestinationer og længden på rejsen, og så hjælper vi dig med at finde sammensætte de billigste flybilletter!
Din drømmerejse starter her!

Har du et ISIC kort? Få adgang til ungdoms- og studieflybilletter til Ilha Grande

Med et ISIC kort kan du booke ungdoms- og studieflybilletter til Ilha Grande. ISIC er det eneste globalt anerkendte studiekort, og giver samtidig adgang til mere end 40.000 rabatter og fordele i 130 lande. Læs mere om ISIC kortet eller køb det her.

Kontakt