Colombia

Lær spansk i Colombia

sprogkursus i ColombiaDet er altid godt at kunne spansk, hvis du skal rejse rundt i Sydamerika. Tag på sprogskole i Colombia, inden du begiver dig af sted mod Amazonas, skal på bountyophold på San Andres eller skal på jagt efter the Lost City.

Mød andre unge, der ligesom dig, er ivrige efter at mestre det spanske sprog. Du kan vælge at tage på sprogkursus i 1-4 uger.

Et sprogkursus i Colombia indeholder:

  • Undervisning i spansk - alene eller i par
  • Indlogering på hostel/homestay - du vælger selv.

Undervejs i dit spanskkursus får du masser af muligheder for at øve dine nyvundne spanskkundskaber på ture rundt i byen og nærområdet, som sprogskolen arrangerer.

Du kan læse mere om de forskellige typer spansk undervisning forneden, og kontakte en rejsekonsulent med dine spørgsmål. De har selv været der og kan give dig gode råd og insider viden.

Per side
Per side

 

Fandt du ikke det du ledte efter?

Hvis du leder efter en særlig tur eller oplevelse, eller hvis du har blot har et spørgsmål eller to, så er du altid velkommen til at kontakte os på 70 15 40 15, sende os en mail eller booke et møde. KILROYs rejsekonsulenter har rejst jorden rundt flere gange, og de står altid klar til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Søger du oplevelser og adventure i udlandet?
Så kan du læse mere om fx:

Hvad venter du på?

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

 

Kontakt