Galapagos

Billige flybilletter til Galapagos

Spændende dyreliv, uberørte landskaber og ø-hop. Galapagos er noget ganske særligt! Øerne er blandt andet stedet, hvor Charles Darwin gjorde banebrydende opdagelser i evolutionsteorien. Nu kan du selv gå på opdagelse blandt kæmpeskildpadder, flamingoer, søløver og alverdens andre dyrearter langt ude i Stillehavet.

Hvordan får jeg billige flybilletter til Galapagos?

Hos KILROY har vi altid billige flybilletter til Galapagos, men de kan variere meget i pris. Du finder billetter i søgemaskinen nedenfor, og hvis du er fleksibel med datoer, kan du vælge +/-3 dage i søgefeltet 'lavpriskalender'. Som udgangspunkt får du de billigste priser ved afrejse mellem mandag og torsdag.

Kan du ikke finde de billetter, du allerhelst vil have, eller er dit ophold på Galapagos en del af en større rundrejse, anbefaler vi, at du kontakter en rejsekonsulent.

Søg flyrejser

Vælg billettype

Hvis du har brug for flere strækninger på din rejse, anbefaler vi, at du kontakter vores rejseeksperter i vores butikker. De kan hjælpe dig med at stykke den helt perfekte rejse sammen.  

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søg

Hvor lang er flyvetiden til Galapagos?
Det er oftest smart at kombinere rejsen til Galapagos med ophold i et andet sydamerikansk land som for eksempel Ecuador. Der findes ingen direkte fly fra Danmark, og øerne ligger ret afsides. Vælger du at flyve til Galapagos uden andre ophold, vil der være to til tre mellemlandinger. Flyveturen tager mellem 20 og 25 timer inklusiv transitophold.

Kræver det visum at rejse til Galapagos?
Rejser til Ecuador og herunder Galapagos er visumfri i 90 dage for alle danske statsborgere. Dit pas skal være gyldigt minimum seks måneder efter hjemrejse.

Galapagos undervandskrater
Galapagos-øerne rummer unikke naturfænomener - her et undervandskrater

Søløve på Galapagos
Dyrelivet på Galapagos-øerne er helt særligt - også under havets overflade

Galapagos skildpaddenDe enorme og ældgamle Galapagos-skildpadder vader langsomt rundt på øerne

Kontakt