Galapagos

Sejl ved Galapagos

Galagapos' øer

Smukke Galapagos består af cirka 26 øer og du kan forvente dig en ekstrem naturoplevelse hvis du vælger at sejle rundt ved Galapagos Øerne - det er en livsbekræftende oplevelse og skal opleves.

Der bor cirka 30.000 indbyggere på Galapagos Øerne og udover dem et helt formidabelt dyreliv som du ikke finder andre steder i verden. Glæd dig til at møde hvalhajer, kæmpeskildpadder, flamingoer, leguaner og fugle, for blot at nævne en håndfuld. 

Sejl rundt på Galapagos Øerne

KILROY har sejlture rundt på Galagapos og det er en helt unik måde at opleve øerne på. På de fleste af turene bor du på båden med andre rejsende rundt på Galagapos. Med jer har I en turguide der kan fortælle jer alt om naturen, livet på øerne og vise jer de hemmelige hjørner - med respekt for naturen. Læs mere om alle turene forneden. Hvis du synes at det kan være uoverskueligt, så frygt ikke. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at hjælpe dig, og de svarer på alle typer spørgsmål omkring at sejle rundt i Galagapos. Kontakt os allerede i dag enten på tlf 70 15 40 15, på mail, eller i en af vores butikker hvor du er velkommen til at booke et møde.

Vi glæder os til at hjælpe dig med din rejse og sejltur i Galagapos!

Per side
Per side

 

Fandt du ikke det du ledte efter?

Hvis du leder efter en særlig tur eller oplevelse, eller hvis du har blot har et spørgsmål eller to, så er du altid velkommen til at kontakte os på 70 15 40 15, sende os en mail eller booke et møde. KILROYs rejsekonsulenter har rejst jorden rundt flere gange, og de står altid klar til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Søger du oplevelser og adventure i udlandet?
Så kan du læse mere om fx:

Hvad venter du på?

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

 

Kontakt