Guyana

Besøg majestætiske Kaieteur i Guyana
 

Billige rejser til Guyana - eksotisk og eventyrligt

Guyana i den nordlige del af Sydamerika er paradis for dyreelskere. Her finder du eksotiske dyrearter, tropisk regnskov og smukke vandfald. I kontrast til naturoplevelserne er her ikke mange mennesker. Befolkningstallet er lavt i denne tidligere britiske koloni, men stemningen er skøn. Geografisk set er landet kun lidt større end Storbritanien. Køb din rejse til Guyana hos KILROY.

Omkring 1660 kom hollænderne til Guyana som siden blev taget over af briterne. I 1966 blev landet selvstændigt, men pga den britiske indflydelse er engelsk stadig hovedsproget i Guyana, og det eneste land i Sydamerika hvor engelsk er hovedsproget. Kulturen i Guyana er langt mere caribisk end sydamerikansk og du vil elske mentaliteten i landet.
Hvis du drømmer om uendelige sandstrande og klart hav, så er Guyana ikke landet du skal besøge. Kysten er primært dækket af sumper, moser og floddelta. Det er nemlig et helt anderledes eventyr der venter dig i Guyana. Så hvis du er eventyrlysten og vil rejse derhen hvor de andre ikke kommer, så skal du vælge Guyana som en del af din jordomrejse.

Guyanas store floder og hovedstaden Georgetown

Guyana har tre store floder som løbet igennem landet. De hedder Essequibo, Demerara and Berbice. Hovedstaden Georgetown er der hvor Demerara flyder ud i Atlanterhavet. I Georgetown møder man det rå og afslappede og det er en stemning der dominerer i byen. Du finder gamle, men velbevarede træhuse fra kolonitiden, parker og det store Stabroek marked, hvor den besøgende kan opleve et inferno af råbende og skrigende sælgere som sælger alt hvad hjertet kan begære. Georgetown har et rigt kulturliv, lækre restauranter og et godt natteliv, og Georgetown er blot begyndelsen på din rejse til Guyana.

Fede caribiske vibes i Guyana

Guyana har ry som et land med politisk og økonomisk ustabilitet, korruption, etniske konflikter og mangel på menneskerettigheder. Landet er også kendt for at være mellemland mellem Sydamerikas nakoindustri og videresalg i den vestlige verden. Modsat er de lokale i Guyana så glade og positive og deres typiske caribiske 'joie de vivre' kan ikke andet end at bringe enhver besøgende i godt humør. Ligeledes er der inde i landet mange attraktioner og naturoplevelser der venter den eventyrlystne.  

Vandfaldet Kaieteur – Guyanas top attraktion

Tag sydpå til regnskoven og besøg reservatet Iwokrama, måske spotter du en jaguar eller en puma. Du kan også flyve ind over regnskoven og lande i savannen hvor barfodede 'vaqueros' eller cowboys passer deres kvæg. Eller du kan kæmpe modstanden på Potaro River og bane dig vej til Guyanas mest spektakulære turist attraktion Kaieteur vandfaldet. Skummet fra vandet, buldren og vandmasserne er majestætiske og vandfaldet har et fald på 226 meter og Kaieteur Falls er højdepunktet for mange rejsende til Guyana.

Har du spørgsmål om rejsen til Guyana?
Kontakt en rejsekonsulent

Book din rejse til Guyana

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt