Peru

Trekking i Machu Picchu

Trek til Machu Picchu

Inkastien er uden tvivl det mest berømte trek i Sydamerika, og muligvis et af de fem mest berømte treks i verden. På de 43 kilometers vandring oplever du bjerglandskab, skove, subtropisk jungle og selvfølgelig inkastien, inkaruiner og tunneler.

Din endestation er intet mindre end storslået og giver dig gåsehud - mystiske Machu Picchu og inkaernes by. Se videoer fra trekking til Machu Picchu her.

Hvilke vandreruter er der til Machu Picchu?

Som du kan se i oversigten forneden, kan vi hjælpe dig med at arrangere vandring til Machu Picchu via forskellige ruter. Herunder kan du læse korte highlights om nogle af ruterne til Machu Picchu. For at vide mere om hver enkelt trekkingrejse, skal du læse mere under hver enkelt tur, eller kontakte os. Vores rejsekonsulenter vil med glæde fortælle dig flere detaljer og svare på alle dine spørgsmål om trekking til Machu Picchu.

Ruter til Machu Picchu:

  • Salkantay Trek: Et typisk Salktantay Trek tager fem dage og fire nætter, er ret udfordrende og med en fantastisk udsigt. Højdepunktet på denne rute er at opleve Nevada Salkantay som er ikonisk og det højeste punkt i de peruvianske andesbjerge. Nevada Salkantay findes 6,271 meter over havets overflade. Salkantay Trek er en af de mest populære ruter til Machu Picchu.

  • Lares Trek: Lares trekket er typisk 3-4 dages vandring hvor du undervejs kommer tæt på de lokale samfund i Andesbjergene. På Lares trekket er du garanteret lokale og autentiske oplevelser. Find ruten i oversigten forneden og læs meget mere og hør mere hos en rejsekonsulent.
  • Choquequirao Trek: Dette trek er et af de længere (typisk på 11-12 dage) og også et af de hårdeste, men fedeste treks at kaste sig ud i. Choquequirao er et inka område som er så spændende, at det kræver sig helt eget besøg. Kombineret med Machu Picchu er dette trek det mest arkæologiske og historisk spændende til dig der er klar på udfordringer og spænding.

  • Inca jungle Trek: Inca Jungle Trek er til dig der elsker adrenalin fordi du på denne rute bl.a. kommer ud på en 60km rute nedad og skal prøve både zip-lining og river rafting. Dette trek er meget populært blandt backpackere og andre vilde rejsende.

  • Vilcabamba Trek: Uden tvivl den mindst benyttede rute til Machu Picchu. På denne rute er du garanteret tre ting: stilhed, alpine landskaber, jungle landskaber og ømme ben. Denne rute er ideel til den erfarne trekker der bestemt ikke er bange for lange og tunge trekkingture.
  • Huchuy Qosco Trek: Et kort og hyggeligt trek til Huchuy Qosco (‘Lille Cusco’ i Quechua), hvilket ligger lige nord for Cuzco i Sacred Valley. Ideelt for dem der gerne vil trekke og varme lidt op inden de trekker mod Machu Picchu. 

Hvordan kommer jeg til Machu Picchu?

Dette er blot få eksempler på ture til Machu Picchu. Der er flere, og vores rejsekonsulenter vil med glæde fortælle dig mere om ruterne og forskellene på dem. De har selv vandret til Machu Picchu. Tag kontakt til en rejsekonsulent hvis du vil høre mere om de enkelte ture og høre hvordan du kan tilføje en trekkingtur til din rejse til Peru og Machu Picchu. 

Per side
Første  1 2 3 4  ...  Sidste 
Per side
Første  1 2 3 4  ...  Sidste 

Video fra Machu Picchu

Video om trekking til udlandet

Kontakt