Ankomstpakker

Med en ankomstpakke fra KILROY får du en blød start på din store rejse. Slip for alt besværet med at finde fra lufthavnen ind til byen og herefter finde overnatning. Dét er der styr på, og så kan du fokusere på dét, der er vigtigt; nemlig hvad du skal opleve på din rejse. Så er du klar til, at eventyret for alvor begynder.

En ankomstpakke, også kendt som en startpakke eller transferpakke, er noget enhver rejsende kan bruge, selv de mest erfarne! Vi kan vel hurtigt blive enige om, at der ikke er nogen, der egentlig kan lide at ankomme sent i en fremmed lufthavn eller by og derefter bruge de første par timer på desperat at lede efter et ordentligt sted at sove.

Med en ankomstpakke er dine første nætter booket hjemmefra. Så snart du ankommer i lufthavnen, skal du sådan set bare huske din kuffert, og så bevæge dig mod udgangen. Her bliver du samlet op af en minibus, shuttlebus, tuk-tuk, en rickshaw eller anden form for lokal transport, hvorefter du bliver kørt direkte til dit hostel.

Check-in er en formalitet, og der går ikke lang tid fra du lander efter din lange flyvetur, til du kan smække benene op og finde dine bedste snorkelyde frem. Efter en god første nat får du serveret morgenmad, og så er du klar til at udforske byen og omgivelserne. Lettere bliver det ikke.

Ankomstpakke til Bangkok

Fra DKK 400
Ankomstpakke til Bangkok
2 nætter
Bangkok kan være meget overvældende, hvis det er første gang du besøger byen. Derfor har vi gjort det nemt for dig med en ankomstpakke, så du ikke skal bøvle med transport og overnatning. Tro os, du vil fortryde hvis ikke du booker en ankomtpakke hjemmefra!
Læs mere

Ankomstpakke til Buenos Aires

Fra DKK 1.238
Ankomstpakke til Buenos Aires
3 Nætter
Book en ankomstpakke i Buenos Aires og får både transfer fra lufthavnen, 3 overnatninger og morgenmad på det backpackerfyldte Milhouse Hostel. Så får dit eventyr i Argentinas hovedstad en god start. Læs mere om ankomstpakken her!
Læs mere

Ankomstpakke til Cape Town

Fra DKK 600
Ankomstpakke til Cape Town
3 nætter
Denne ankomstpakke giver dig to nætter i Cape Town i Sydafrika. På Once in Cape Town vil du møde backpackere fra resten af verden, og med en beliggenhed blandt lækre restauranter og pubs har du et fantastisk udgangspunkt.
Læs mere

Ankomstpakke til Christchurch

Fra DKK 690
Ankomstpakke til Christchurch
2-4 nætter
Nap de første par dage på YHA Christchurch Rolleston House. Så behøver du ikke bøvle med hverken lufthavnstransfer eller hotel de første par nætter. Vi har sørget for en rolig start, så du kan tage på opdagelse fra dag 1!
Læs mere

Ankomstpakke til Havana

Fra DKK 1.499
Ankomstpakke til Havana
Minimum 2 nætter
Få både lufthavnstransfer og overnatning i et af de lokaltejede Casa Particulares i Havana med denne ankomstpakke fra KILROY. Så slipper du for alt bøvlet, og kan nyde en blød start i fantastiske Cuba. Læs mere her.
Læs mere

Ankomstpakke til Johannesburg

Fra DKK 525
Ankomstpakke til Johannesburg
2 nætter
Once in Jo'Burg er beliggende i Braamfontein, der byder på markedspladser, caféer, restauranter og meget andet. Med denne ankomstpakke er du sikret en blød start på dit eventyr i Sydafrika. Læs mere om pakken her.
Læs mere

Ankomstpakke til Los Angeles

Fra DKK 1.475
Ankomstpakke til Los Angeles
3-4 nætter
Når du ankommer til så stor en by som Los Angeles, er det rart at vide, at der er styr på både transfer og overnatning i de første dage. Du kommer til at bo ved Venice Beach tæt på Santa Monica Pier. Så er turen ligesom i gang. Se mere her!
Læs mere

Ankomstpakke til Maldiverne

Fra DKK 660
Ankomstpakke til Maldiverne
1 nat
Drømmer du om at opleve paradisøerne i Maldiverne? Så book denne ankomstpakke og få både transfer og den første nat. Så har du ro til at finde ud af, hvilke steder og oplevelser i Maldiverne du skal skrive på listen! Se mere here.
Læs mere

Ankomstpakke til Manila

Fra DKK 175
Ankomstpakke til Manila
1 nat
Få en blød start på eventyret i Filippinerne med denne ankomstpakke i Manila. Undgå alt bøvlet og få både transfer, overnatning og morgenmad på Z Hostel i et af byens mest populære områder.
Læs mere

Ankomstpakke til Melbourne

Fra DKK 660
Ankomstpakke til Melbourne
2 nætter
Med en ankomstpakke i Melbourne får du transfer, to nætter og morgenmad. Du får det perfekte udgangspunkt for din rundrejse i Australien. Læs mere om ankomstpakken her.
Læs mere

Ankomstpakke til Phuket

Fra DKK 499
Ankomstpakke til Phuket
2 nætter
Vores ankomstpakke i Phuket er på det spritnye hostel, Lub D. Her får du både lufthavnstransfer og de første 2 nætter - Bliver det meget nemmere?
Læs mere

Ankomstpakke til Sri Lanka

Fra DKK 255
Ankomstpakke til Sri Lanka
1 nat
I Sri Lanka har du flere muligheder, når det kommer til din ankomstpakke. Du kan nappe en enkelt nat på Hangover Hostel ved lufthavnen, eller tag mindst 2 nætter på Hangover i Colombo. Valget er dit, og kommer an på, hvordan resten af rejsen ser ud.
Læs mere

Ankomstpakke til Sydney

Fra DKK 1245
Ankomstpakke til Sydney
4 nætter
Køb en ankomstpakke til Sydney i Australien. Vi sørger for, at du kommer fra lufthavnen til dit forudbestilte hostel, der med stor sandsynlighed ligger i 'The Block' - et af de mest populære backpackerområder i byen.
Læs mere

 

 

 

 

Kontakt