Gavekort

Gavekort
KILROYs gavekort er den perfekte gave til den der elsker at rejse og at opleve. Et KILROY gavekort kan købes til den værdi du ønsker og modtageren kan bruge gavekortet til sin drømmerejse hvad end det er en weekendtur til en europæisk storby eller en rejse Jorden rundt - eller noget der i mellem.

KILROYs gavekort - til enhver lejlighed

  • Fødselsdage
  • Jul
  • Fejring af studentereksamen, bachelor eller kandidat

...eller en hvilken som helst anden stor begivenhed!

Hvad kan et KILROY gavekort bruges til:

For 1.000 kr.
Tag på et fun dive i Thailand eller Australien! Udforsk vores blå planet under havoverfladen.

For 1.500 kr.
Lær spansk i Panama eller Argentina! På 8 dage kan du lære basis af det spanske sprog - perfekt hvis rejsen går videre rundt i Mellem- eller Sydamerika.

For 5.000 kr.
Bliv pro-surfer! Lær at surfe på 8 dage i Costa Rica (eller på en anden destination). Inkl. overnatning, surf-lektioner og nogle måltider.

For 10.000 kr.
Få en oplevelse for livet og hop med på en af vores mindre gruppe-rundrejser. Hvad med at udforske Afrika, Asien eller Nordamerika? Valget er svært - så vi lader dig bestemme!

Et gavekort kan desuden benyttes til:

Hvordan køber jeg et KILROY gavekort?

Brug booking formularen ved at klikke på knappen forneden. 

Køb et KILROY gavekort
Køb her!

 

Gavekort - Ofte stillede spørgsmål


Hvor kan jeg bruge mit KILROY gavekort?
Gavekortet kan indløses i alle vores butikker i København, Odense og Århus. De kan også indløses ved at ringe til os på +45 70 15 40 15 eller via e-mail.

Kan jeg bruge mit KILROY gavekort til at købe produkter online?
Desværre er det endnu ikke muligt, men du kan bestille størstedelen af vores produkter ved at besøge en af vores butikker eller ved at kontakte os på telefon +45 70 15 40 15 eller e-mail.

Kan jeg bruge mit gavekort med min smartphone?
Nej – du kan desværre ikke indløse dit gavekort over telefonen, men du kan lave en booking over telefonen ved at ringe til os på +45 70 15 40 15 og eftersende rejsegavekortet til indløsning.

Hvad sker der hvis jeg mister mit KILROY gavekort eller det bliver stjålet?
Eftersom gavekortet betragtes som et dokument af værdi, erstattes det desværre ikke hvis det bliver væk eller stjålet - så pas godt på det!

Skal jeg have mit KILROY gavekort på mig hvis jeg ønsker at indløse det?
Ja – du skal bruge dit KILROY gavekort når du ønsker at indløse det, hvad end det er i butikken eller over telefonen.

Hvornår udløber mit KILROY gavekort?
Værdien på dit KILROY gavekort udløber 3 år efter den dato det oprettes. Gavekort vundet i forbindelse med en konkurrence KAN have anden gyldighed som vil fremgå tydeligt på dit gavekort-dokument.

Kan jeg give mit KILROY gavekort til en anden person?
Købte gavekort kan kun videregives ved at sende os en underskrevet fuldmagt. Kontakt os for at modtage et fuldmagtsdokument.

Hvem skal jeg kontakte hvis jeg har spørgsmål omkring mit KILROY gavekort?
Kom i kontakt med os ved at e-maile os her.

KILROY gavekort regler:

KILROYs gavekort kan indløses hos KILROY Danmark som en del af, eller en hel betaling af rejserelaterede produkter svarende til beløbet på rejsegavekortet. KILROYs gavekort skal bruges inden 3 år fra udstedelsesdatoen. KILROYs gavekort kan ikke byttes til kontanter.

Gavekort der er vundet ifm. lodtrækning eller konkurrence (marketinggavekort) kan hverken byttes til kontanter, refunderes eller videresælges til anden part, med mindre der foreligger en skriftlig tilladelse fra vores marketingafdeling.

Gavekort er gyldigt i 3 år fra købsdato. Gavekort der er købt i butik eller pr telefon kan refunderes op til 30 dage efter køb ved at medbringe original kvittering. Bemærk - gælder KUN købte gavekort, ikke vundne.

Rigtig god rejse!

Kontakt