Gavekort

Med et KILROY gavekort kan du være sikker på at gøre en anden person virkelig glad. Et KILROY gavekort er den perfekte gave til en der drømmer om at få én på opleveren ude i verden. Vi sender dig gavekortet så hurtigt som vi kan som PDF på e-mail. Hvis du skal bruge gavekortet med det samme, anbefaler vi, at du printer din bekræftelsesmail ud og vedhæfter den til kortet.

Vær venligst opmærksom på, at gavekortet ikke kan bruges online, men at det kan indløses over telefonen eller ved at du besøger vores butik i København, Odense eller Århus.

 

Gavekort

Udfyld i hele tal og uden specialtegn. Eksempel: 1000 og ikke 1.000.

Modtagerinformation

Faktureringsinformation

Betaling
Gavekort 0 DKK
Modtager
Total 0 DKK
Bestil og betal

KILROYs gavekort kan indløses hos KILROY Danmark som en del af, eller en hel betaling af rejserelaterede produkter svarende til beløbet på rejsegavekortet. KILROYs gavekort kan ikke byttes til kontanter.

Gavekort der er vundet ifm. lodtrækning eller konkurrence (marketinggavekort) kan hverken byttes til kontanter, refunderes eller videresælges til anden part, med mindre der foreligger en skriftlig tilladelse fra vores marketingafdeling.

Gavekort er gyldigt i 3 år fra købsdato. Gavekort der er købt i butik eller pr telefon kan refunderes op til 30 dage efter køb ved at medbringe original kvittering. Bemærk - gælder KUN købte gavekort, ikke vundne.

Kontakt