Billige hoteller og hostels

Søg på hoteller/Hostels

Med en ankomstpakke fra KILROY, får du en nem og sikker start på din rejse. Vores ankomstpakker indeholder typisk lufthavnstransfer, overnatning på hotel eller hostel samt morgenmad.

Ankomstpakker

Læs mere om ankomstpakkerne her.


Bestil hotel eller hostel allerede inden afrejse. De fleste har brug for et sted at sove ved ankomst til en ny destination. Har du fløjet langt, så kan det være forvirrende og besværligt at skulle lede efter overnatning i en fremmed by. Bestil derfor overnatning hjemmefra - det betaler sig.

Kontakt os med dine spørgsmål om hotel og hostel i udlandet

Lad os hjælpe dig med at få en rigtig god start på din rejse. Et hotelværelse eller en seng på et hostel er guld værd, når du skal være veludhvilet inden du starter dit eventyr.

Du kan bestille dit billige hotelværelse eller hostel her på hjemmesiden. Du kan også ringe til os på 70 15 40 15, sende en mail eller kigge ind i vores butikker, hvis du ikke kan finde lige præcis det du er på udkig efter.

Vi er her for at hjælpe dig til de bedste rejseoplevelser.

Husk at tjekke vores startpakker, hvor du typisk får både lufthavnstransfer og 2 overnatninger med i købet. Så kan du være sikker på en afslappende start på dit eventyr i udlandet.

Kontakt