Rejseforsikring

En rejseforsikring koster dig det samme som to colaer om dagen! Hvis du glemmer eller fravælger din rejseforsikring, så står du selv med det økonomiske ansvar, hvis noget går galt i udlandet. Det kan koste dig langt over 5000 kroner per dag at blive indlagt i udlandet uden en rejseforsikring. Har du råd til det?

Når du er ude at rejse, er det meget vigtigt, at du husker at benytte dig af din rejseforsikring. Det er bedre at ringe til Europæiske ERV to gange for meget, end én gang for lidt. Der er ingen dumme spørgsmål, og du kan ringe til Europæiske ERV hotline døgnet rundt fra alle dele af verden: +45 70 10 90 30

Vælg din ERV rejseforsikring herunder.

Rejseforsikring Ung

Rejseforsikring Ung
Din rejse bliver lidt sjovere med en rejseforsikring. Ung er en billig og god rejseforsikring til dig under 36 år. Du er dækket på rejser i hele verden – også hvis du skal f.eks. dykke, surfe eller springe i faldskærm.
Læs mere eller book her!

Enkeltrejseforsikring Plus

Enkeltrejseforsikring Plus
Med denne forsikring får du den bedste dækning på rejser i hele verden. F.eks. er du dækket ved sygdom/tilskadekomst, bagageforsinkelse og ødelagte feriedage. Rejser du mere end 7 dage, anbefaler vi en årsrejseforsikring.
Læs mere eller book her!

Årsrejseforsikring Plus

Årsrejseforsikring Plus
Spar penge med en årsrejseforsikring. Med en Årsrejseforsikring Plus er du sikret samme gode dækning som på en enkeltrejseforsikring. Du kan rejse i hele verden op til 30 dage ad gangen – lige så mange gange, du vil i et helt år.
Læs mere eller book her!

 

I samarbejde med Europæiske ERV

I samarbejde med Europæiske ERV

Kontakt