Standard rejseforsikring

"....Not calling Gouda will make your adventure short!"

KILROY elsker at sende eventyrlystne rejsende ud i verden. Forude venter oplevelser i verdensklasse, nye kulturer og sprog, nye mennesker og adrenalinoplevelser. Alt er anderledes end derhjemme, og du er hovedpersonen i dit eget eventyr.

5 gode grunde til at Gouda Rejseforsikring er din bedste ven på rejsen:

  • Du kan ringe til Goudas hotline døgnet rundt (+45 3315 6060)
  • Du er dækket over HELE verden
  • Gouda dækker også ekstremsport
  • Gouda er specialister i rejseforsikring
  • Og så koster en rejseforsikring det samme som to colaer om dagen!

Husk også at BENYTTE DIG AF din rejseforsikring på din rejse. Vi vil hellere have at du ringer til Gouda to gange for meget, end én gang for lidt. Der er ingen dumme spørgsmål, og i værste fald kan du se hvordan småskaderne i videoen, faktisk kan ende med at ødelægge din rejse.
Det ville da være tosset ikke at få hjælp, ikke?! 

Hvis du er under 35 år, skal du have en ungdomsrejseforsikring.

Husk din bedste ven på rejsen - din rejseforsikring!
Køb den her!


Med en Gouda Rejseforsikring...

...har du din bedste ven med på din rejse

Med en Gouda Rejseforsikring er du sikret, hvis du får brug for lægebehandling, medicin, hospitalsophold eller hjemtransport. Forsikringen dækker tilkaldelse og sygeledsagelse. Bliver du syg, og ønsker du at din rejseledsager bliver hos dig, eller at en pårørende hjemmefra bliver tilkaldt, er du ligeledes dækket med en Gouda Rejseforsikring. Bliver en af dine nærmeste pårørende derhjemme akut alvorlig syg, er du også dækket for hjemkaldelse til Danmark.

...er du også dækket under ekstremsport

Med en Gouda Rejseforsikring er du dækket ved spændende aktiviteter som fx riverrafting, vandsport, klatring, dykning og bungyjumping. Gouda Rejseforsikring har ingen "sorte huller" på verdenskortet - forsikringen dækker dig på rejser i hele verden. 

...får du syge-hjemtransport hvis uheldet er ude

Er uheldet ude, er du dækket for syge-hjemtransport. 

...er du dækket i hele verden

Du kan vælge mellem 4 forskellige geografiske dækningsområder på din rejseforsikring: EU/EØS, Udvidet Europa, Verden inkl. USA og Verden ekskl. USA. Du er også dækket hvis du skal læse i udlandet eller lave frivilligt arbejde i udlandet.

...får du børnerabat på din rejse

At have børn med på rejsen er ingen hindring, og vi giver 50% rabat til børn, der på afrejsedagen er under 16 år. Børnerabatten gælder, når børnene forsikres sammen med minimum en voksen på samme police.

Mere info

Historier fra det virkelige liv

” På min rejse i Sydafrika forvred jeg min ankel under en hike tur. Jeg kontaktede Gouda som hurtigt vejledte og hjalp mig. Desuden var de udgifter jeg havde i forbindelse med lægebesøg, skinne og krykker på min konto i løbet af 5 dage!”
- Line

”Min kæreste og jeg var i Cusco i Peru og skulle vandre op til Machu Picchu på en 5 dages tur, men var så uheldige at blive syge dagen før. Vi lå i et par dage og havde det meget dårligt med en salmonellaforgiftning, feber og lidt højdesyge. Vi ringede til Gouda, der kort efter sendte en lokal læge de havde kontakt til, ud til vores hotel for at se til os. Han kiggede meget hurtigt på os og ringede med det samme til en ambulance, der kørte os til byens bedste privathospital. Vi blev lagt i drop og fik det gradvist bedre i løbet af de 48 timer vi var indlagt. Trods forsinkelsen nåede vi op og se Machu Picchu.”
- Jens

Husk at en rejseforsikring betaler ikke kun regningen - den får dig også transporteret til et hospital. Om det så er i lastbil, båd, helikopter eller lama.

Beregn pris og bestil din rejseforsikring
Køb her

 

Kontakt