Ungdomsrejseforsikring

"....Not calling Gouda will make your adventure short!"

KILROY elsker at sende unge rejsende ud i verden på eventyr. Forude venter oplevelser i verdensklasse, nye kulturer og sprog, internationale venner og adrenalinoplevelser. Alt er anderledes end derhjemme, og du er hovedpersonen i dit eget eventyr.

5 gode grunde til at Gouda er din bedste ven på rejsen:

  • Du kan ringe til Goudas hotline 24/7 (+45 3315 6060)
  • Du er dækket over HELE verden
  • Gouda dækker også ekstremsport
  • Gouda er specialister i rejseforsikring
  • Og så koster en rejseforsikring det samme som to colaer om dagen

Husk også at GØRE BRUG AF din rejseforsikring på din rejse. Vi vil hellere have, at du ringer til Gouda to gange for meget, end én gang for lidt. Der er ingen dumme spørgsmål, og i værste fald kan du se, hvordan småskaderne i videoen, faktisk kan ende med at ødelægge din rejse.
Det ville da være tosset ikke at få hjælp, ikke?!

Med en Ungdomsrejseforsikring fra Gouda er du dækket på din rejse. 

Husk din bedste ven på rejsen
Køb din rejseforsikring!


En Gouda ungdomsrejseforsikring....


....er til unge og studerende under 35 år

Du kan rejse med en Gouda Ungdomsrejseforsikring, hvis du ikke er fyldt 35 år den dag, du tager af sted. Du er dækket fra 2 dage til 18 måneder. Ungdomsrejseforsikringen er for alle unge under 35 år og ikke kun for studerende. Med Goudas rejseforsikring er du langt bedre dækket på din rejse end hvis du blot har en almindelig indboforsikring eller forsikring via dit kreditkort. 

....dækker også ekstremsport i udlandet

Med en Gouda Ungdomsrejseforsikring er du dækket ved spændende aktiviteter som f.eks. riverrafting, vandsport, klatring, dykning og bungyjumping. Gouda Rejseforsikring har ingen "sorte huller" på verdenskortet og dækker dig også, hvis du vil læse i udlandet, på sprogskole eller lave frivilligt arbejde.

....dækker over hele verden

Gouda dækker hver en lille afkrog af verden. Du kan vælge mellem 4 forskellige geografiske dækningsområder på din ungdomsrejseforsikring: EU/EØS, Udvidet Europa eller Verden ekskl. USA eller inkl. USA.

....koster dig to colaer om dagen

Kort sagt, hvis du har råd til at rejse, så har du også råd til en rejseforsikring. Og du skal huske at benytte dig af din rejseforsikring. Ring til Gouda på din rejse, hvis du har spørgsmål og lad ikke en lille skade udvikle sig til en større.

Mere info om forsikringen for unge og studerende

Download Goudas brochure om Ungdomsrejseforsikring og se dækningsoversigten.

Og så et par historier fra det virkelige liv:

"På min rejse i Sydafrika forvred jeg min ankel under en hike tur. Jeg kontaktede Gouda som hurtigt vejledte og hjalp mig. Desuden var de udgifter jeg havde i forbindelse med lægebesøg, skinne og krykker på min konto i løbet af 5 dage!"  
- Line

"Min kæreste og jeg var i Cusco i Peru og skulle vandre op til Machu Picchu på en 5 dages tur, men vi var så uheldige at blive syge dagen før. Vi lå i et par dage og havde det meget dårligt med en salmonellaforgiftning, feber og lidt højdesyge. Vi ringede til Gouda, der kort efter sendte en lokal læge, de havde kontakt til, ud til vores hotel for at se til os. Han kiggede meget hurtigt på os og ringede med det samme til en ambulance, der kørte os til byens bedste privathospital. Vi blev lagt i drop og fik det gradvist bedre i løbet af de 48 timer, vi var indlagt. Trods forsinkelsen nåede vi op og se Machu Picchu." 
- Jens 

Husk din bedste ven på rejsen - din ungdomsrejseforsikring
Køb den her!
Kontakt