Gratis Rejseforedrag: Australien & New Zealand - København

KILROY Denmark, København K
Kom et skridt nærmere din drømmerejse til Australien og New Zealand, når vores rejsekonsulent Morten åbner op for rygsækken og deler ud af sine fantastiske rejsehistorier, insidertips og idéer til ruter og aktiviteter til vores gratis rejseforedrag d. 20. februar i København.

Vores rejsekonsulent Morten elsker Australien og New Zealand! Udover sine mange rejser rundt i Oceanien, har Morten også arbejdet i New Zealand, og han er derfor den perfekte kandidat til at dele ud af sin kærlighed til landene.

KILROY inviterer derfor til et gratis rejseforedrag, hvor Morten vil vise en række inspirerende billeder, give input til spændende must sees og komme med relevant vejledning i forhold til transport, budgettering og visa.

Foredraget er relevant for dig, som overvejer en rejse til Australien eller New Zealand og ønsker tips, så du kan sammenstrikke din tur bedst muligt, om så du planlægger at rejse 1 uge, 1 måned eller 1 år. 

Morten vil bl.a. fortælle om:

  • Must sees i Australien & New Zealand: Great Barrier Reef, Whitehaven Beach, Byron Bay, Fraser Island, Abel Tasman National Park, Tongariro Crossing, Black Abyss Tour, Champagne Pools og meget mere...

  • Budgettering: Hvordan kan man forberede sit budget til sin rejse, og hvad bør man prioritere?
  • Transport: Leje af bil/campervan, busser, indenrigs fly etc.

  • Ruteplanlægning: Hvor lang tid bør man bruge på de forskellige attraktioner og ruter?

  • Flykombinationer: Hvilke muligheder er der for at kombinere Australien & New Zealand, og hvordan strikkes det sammen til en god pris?

  • Working Holiday: Hvad er mulighederne for at arbejde og bo i Australien og New Zealand som en del af rejsen?

Glæd dig til en hyggelig, informerende og inspirerende aften. Foredraget er gratis!

Hang loose!

Tilmelding til arrangementet

 

 

 

Kun få pladser

Tilmeld mig!
Kontakt