Gratis rejseforedrag: Backpacking i Sydøstasien (København)

KILROY Denmark, København K
Bliv inspireret og vejledt til dit næste eventyr | Gratis rejseforedrag om Sydøstasien
Magiske naturoplevelser, spændende kulturhistorie, dejlige mennesker, billige priser og fantastisk mad. Sydøstasien er en af de mest populære backpacker destinationer af en årsag! Deltag i vores foredrag og få de bedste tips til dit eget eventyr i Sydøstasien.

KILROYs rejsekonsulenter, Ditte og Charlotte, glæder sig til at tage dig med på en inspirerende og informerende rejse rundt i Sydøstasiens mange fede destinationer. Til foredraget kan du høre mere om, hvordan du får mest muligt ud af din rejse og gøre dig klogere på, hvordan du bedst sammensætter ruten og oplevelserne, så du får en uforglemmelig tur!

Aftenen vil have fokus på de sydøstasiatiske lande som Thailand, Vietnam, Cambodia, Laos, Malaysia og Myanmar og tage udgangspunkt i nogle af KILROYs populære rejseruter, der tager dig forbi lokale bysamfund, adskillige must sees og paradisstrande. Vi krydrer også aftenen med en nogle mindre kendte ruter, der kan give dig unikke oplevelser 'off the beaten track'.

Ditte og Charlotte vil desuden komme med gode råd omkring budgettering, transportmuligheder og visumregler, som kan være god erfaring at have med i rygsækken, inden du kaster dig over planlægningen og stikker afsted til de varme lande.

Udover foredraget vil der være rig mulighed for at snakke med KILROYs andre rejsekonsulenter, som kan hjælpe dig med at skræddersy din egen rejse eller svare på de spørgsmål du måtte have.

Vi glæder os til at se jer!

 

Tilmelding til arrangementet

 

 

 

Venteliste

Tilmeld mig!
Kontakt