Gratis rejseforedrag: Sydamerika (Aarhus)

KILROY Aarhus, Aarhus C
Vores rejsekonsulent, Casper, er tosset med Sydamerika og har samlet set rejst i over et år i de mange fantastiske lande, som kontinentet har at byde på. Under dette rejseforedrag vil han derfor tage jer med på en episk rejse fra Caribiske strande i nord til Patagoniens overvældende landskaber, fra knastør saltørken i Bolivia til det frodige liv i Amazonas, fra festlige karneval til Påskeøens hemmeligheder.

Glæd dig til en aften fyldt med røverhistorier og inspirerende tips og idéer, når KILROYs rejsekonsulent, Casper, tager dig med på en inspirerende rejse gennem Sydamerika.

Smukke strande, farverige naturoplevelser, fantastisk dyreliv og spændende kulturhistorie. Du finder det hele i Sydamerika, og det vigtigste er bare at finde ud af, hvordan din rejse skal sammensættes bedst muligt.

Dette foredrag er derfor en hjælp og inspiration til dig, som selv overvejer en rejse til Sydamerika, eller som måske allerede har købt den, men mangler input til must sees og spændende aktiviteter undervejs. I løbet af aftenen vil Casper fortælle om hans egne oplevelser i Sydamerika, krydret med private billeder, give gode råd til, hvordan en tur i Sydamerika bedst planlægges og struktureres, og hvad du absolut ikke må gå glip af på din rejse. 

Foredraget varer cirka 2 timer inkl. en pause, og der vil efterfølgende være mulighed for at blive til snak og planlægning af din egen rejse sammen med en af vores dygtige rejsekonsulenter.

Foredraget er gratis

Tilmelding til arrangementet

 

 

 

Venteliste

Tilmeld mig!
Kontakt