Gratis Rejseforedrag: Sydøstasien - Aarhus

KILROY Aarhus, Aarhus C
Magisk natur, spændende kulturer, glade mennesker, billige priser og fantastisk mad. Der er en årsag til, at Sydøstasien er en af de mest populære backpacker destinationer! Deltag i vores rejseforedrag og få gode tips og vejledning til dit eget eventyr i Sydøstasien.

KILROYs rejsekonsulenter, Ditte og Charlotte, glæder sig til at tage dig med på en inspirerende og informerende rejse rundt i Sydøstasiens mange fantastiske destinationer. Til foredraget vil du høre mere om, hvordan du får mest muligt ud af din rejse og få gode råd, så du kan sammensætte den bedste rute og de fedeste oplevelser til dine behov. 

Aftenen vil have fokus på de sydøstasiatiske lande Thailand, Vietnam, Cambodia, Laos, Malaysia og Myanmar. Foredraget tager udgangspunkt i nogle af KILROYs mest populære rejseruter, som tager dig forbi lokale bysamfund, adskillige must sees og diverse paradisstrande. Vi krydrer også aftenen med forslag til mindre kendte ruter, som garanterer dig de helt unikke oplevelser 'off the beaten track'.

Hvad vil aftenen indeholde?

Udover rejseformater og rejsekonsulenternes yndlingsspot og must sees, kommer Ditte og Charlotte bl.a. ind på:

  • Rejsetidspunkt: Hvornår er det bedst at rejse?
  • Budgettering: Hvad koster det at rejse i Sydøstasien?
  • Transport: Hvordan kommer man bedst rundt?
  • Visumregler: Hvordan fungerer det?
  • Must sees: Hvad er de største must sees under vejs?

Udover foredraget vil der være rig mulighed for at snakke med KILROYs andre rejsekonsulenter, som kan hjælpe dig med at skræddersy din egen rejse eller svare på de spørgsmål du måtte have.

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig aften!

Tilmelding til arrangementet

 

 

 

Tilmeld mig!
Kontakt