KILROY Quiz Night: Deltag i rejsequizzen og vind rejsepræmier

KILROY København, København
Kom og quiz med KILROY! Vores quiz master Michael står klar til at byde dig velkommen til en hyggelig aften, hvor vi dyster om præmier i en sjov og lærerig rejsequiz! Har du, hvad der skal til for at løbe med hovedpræmien?

Torsdag d. 22. februar kl. 18.30 åbner vi dørene for årets fedeste rejsequiz!

Vores quiz master Michael står klar til at udfordre jer med alverdens rejsespørgsmål fra nær og fjern, mens du nyder en kold øl eller sodavand og har en hyggelig aften i selskab med venner, KILROY personale og en masse andre quiz- og rejseglade mennesker! 

Vinderholdet vinder hver især et rejsegavekort til KILROY på 500 kroner og en Lonely Planet bog efter eget valg!

Quizzen starter kl. 18.30 så sørg for at komme i god tid, så du har tid nok til at få fingrene i en kold øl og en håndfuld snacks.

Det eneste du skal gøre for at være med, er at samle dine bedste og mest berejste venner og tilmelde jer quiz-aftenen nedenfor. Hvert hold skal bestå af minimum 2 personer og maks fire personer. Se regler for tilmelding og hvordan du tilmelder dig nedenfor.

Sådan tilmelder du dig:

  • Tryk på "tilmeld mig" eller scroll ned i bunden og udfyld formen.

  • Udfyld navn, telefonnummer og email

  • Udfyld antal pladser - altså hvor mange du vil tilmelde som ét hold. HUSK, at du minimum skal tilmelde to personer og maks kan tilmelde 4 personer!

Regler & tilmelding:

  • Du skal være fyldt 18 år for at deltage i rejsequizzen.

  • Alle hold skal bestå af 2-4 personer. 

  • Der findes kun ét vinderhold. Hver person på vinderholdet modtager et rejsegavekort til KILROY på 500 kroner samt en Lonely Planet bog efter eget valg.

 

Vi glæder os til at åbne dørene på Fiolstræde til en hyggelig aften!

Vel mødt!

Tilmelding til arrangementet

 

 

 

Kun få pladser

Tilmeld mig!
Kontakt