Rejseforedrag i Odense: Nepal & Indien – fra Kathmandu til New Delhi

KILROY Odense, Odense C
Har du flirtet med tanken om en tur til Indien og Nepal? Vores rejsekonsulenter Daniel og Asger er netop hjemvendt fra en fantastisk tur med vores samarbejdspartnere Dragoman og er klar til at dele ud af deres oplevelser og erfaringer med dugfriske fortællinger, billeder og tips til din egen rejse.

Foredraget er relevant for dig, som selv overvejer en rejse til Nepal og Indien, eller som gerne vil høre mere om KILROYs muligheder for at opleve denne del af verden, f.eks. på denne gruppetur med Dragoman og andre adventure rejsende.

Turen, som tager dig rundt i Nepal og Indien på 24 dage, tager dig fra det smukke og farverige Kathmandu i Nepal og hele vejen til New Delhi på en legendarisk overlandrejse gennem lokalsamfund, ekstreme bjerglandskaber, spændende dyreliv og betagende natur. På denne eventyrlige rundrejse, som foregår i en specialbygget truck, kommer du til at opleve Kathmandu, Pokhara, Annapurna, Chitwan, Varanasi, Panna Game Reserve, Agra, Jaipur og New Delhi.

På denne aften vil Daniel og Asger fortælle om deres oplevelser fra de to fantastiske lande og tage dig med på rejsen gennem private billeder og historier og erfaringer, som de har gjort sig undervejs. De vil desuden tale mere generelt om Nepal og Indien.

Foredraget komme ind på:

  • Hvem er KILROY og hvad kan vi hjælpe med?
  • Introduktion til grupperejser
  • Hvordan foregår en grupperejse med Dragomand – kost, logi og transport
  • Introduktion til turen; Fra Kathmandu til New Delhi
  • Highlights undervejs - Kathmandu, Pokhara, Annapurna, Chitwan, Varanasi, Panna Game Reserve, Agra, Jaipur og New Delhi
  • Budget
  • Alternative ture i Indien og Nepal

Foredraget er gratis! Vi vil undervejs servere lidt snacks og drikkevarer og vores rejsekonsulenter vil være til stede, hvis du har lyst til at tale specifikt om din rejse eller booke et personligt møde.

Tilmelding til arrangementet

 

 

 

Tilmeld mig!
Kontakt