Book billige flybilletter online

Søg flyrejser

Vælg billettype

Hvis du har brug for flere strækninger på din rejse, anbefaler vi, at du kontakter vores rejseeksperter i vores butikker. De kan hjælpe dig med at stykke den helt perfekte rejse sammen.  

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søg
KILROY sikrer dig de billigeste flybilletter! Vi samarbejder med mere end 50 store flyselskaber og vi kan derfor tilbyde dig billige flybilletter til alle verdens destinationer. Søg i vores booking system og få hjælp af vores dygtige rejsekonsulenter, hvis din rute er kompliceret.

Spar penge på flybilletterne

Søg efter billige flybilletter til hele verden hos KILROY. Vi har flybilletter til alle verdens destinationer, og vi er eksperter i at sammensætte komplicerede ruter og jorden rundt rejser. KILROYs rejsekonsulenter har flere jordomrejser bag sig og de elsker at give gode rejseråd og sammensætte rejser. 

Hvor kan jeg flyve hen billigt?

Hos KILROY kan du booke billige flybilletter til hele verden. Vi har aftaler med de største flyselskaber om de billigste billetter til alle verdens hjørner: Afrika, Antarktis, Asien, Caribien, Europa, Mellemamerika, Mellemøsten, Nordamerika, Sydamerika og Oceanien

Hvordan booker jeg en billig flybillet?

Ved at bruge vores online bookingsysytem herunder, får du adgang til en verden af flybilletter. Hvis du har mere end ét stop, kan du bruge vores 'design din egen rute' bookingsystem, eller kontakte os direkte, eller besøge vores rejsekonsulenter i butikkerne i Odense, Århus eller København.

Her er nogle gode råd for at finde de billigste billetter:

  • Det kan godt betale sig at være fleksibel og ikke søge efter flybilletter om lørdagen. Her er det oftest dyrest. Tirsdag og onsdag er typisk den billigste afrejsedag. Så brug vores funktion under 'lavpriskalender' +/- 3 dage, for at se de billigste priser.
  • Tjek også hvornår at der er højsæson på den destination du skal til, og prøv så vidt muligt, at rejse udenfor højsæsonen.
  • Hold øje med KILROYs Facebook hvor vi ofte poster tilbud og kampagner på flybilletter. Du kan også altid kontakte en rejsekonsulent, og høre om vores kampagner på flybilletter.
  • Få billigere billetter med ISIC. Med dit ISIC studiekort har du mulighed for at købe KILROYs fleksible ungdoms- og studiebilletter samt billetter jorden rundt. Du kan læse mere om ISIC og købe dit eget personlige internationale studiekort her.

Drøm dig væk.......

Kontakt