Jorden rundt: Adventurerejsen

Fra DKK 25.400,-Pr. voksen

Inkluderer

  • Flybilletter jorden rundt
  • Booking gebyr
  • ISIC kort
Du starter eventyret med et klassisk road trip i Florida inden du sigter mod Sydamerika og udforsker inkariget fra Peru til Bolivia. Kryds Stillehavet og pludselig sidder du i en fed campervan i New Zealand og senere Australien. Du bliver en surfer dude/chick på Bali inden du rejser igennem Indonesien, Singapore og måske Indien inden rejsen går tilbage til Danmark.

Flyrute:

København – Miami – Lima // La Paz - Santiago – Auckland // Christchurch – Sydney // Melbourne – Denpasar // Jakarta – Singapore – Delhi – København


// = rejs alene eller som en del af en tur

Husk på at denne Jordomrejse og rejserute kun er forslag. Hvis du drømmer om at opleve andre destinationer end dem vi nævner her, foreslår vi, at du benytter dig af vores ruteplanlægger. Du kan også altid få personlig hjælp og vejledning til at designe din rejse ved at kontakte vores rejsekonsulenter. De elsker at designe rejser, og de giver dig personlige rejseråd som kan hjælpe dig undervejs.

Billedgalleri: Adventurerejsen

 

1. Miami, Florida, USA

Start dit eventyr i tropiske Miami. Nyd strandene, mød alligatorerne og slap af i denne kæmpe by. Du kan også opleve Miamis spændende områder på sightseeing i Miami og se den flotte arkitektur med pastelfarvede huse. En fed måde at opleve Miami på kan være på road trip rundt i staten.

2. Lima, Peru

Efter ankomst til Sydamerika kan vi uden tvivl anbefale trekking i Peru. Se de verdensberømte inka ruiner i Machu Picchu og lær om historien dér hvor den fandt sted. Lær spansk i Peru på en sprogskole og kom tættere på befolkningen ved at hjælpe med frivilligt arbejde mens du er i Peru

3. La Paz, Bolivia

Når du rejser rundt i Bolivia oplever du store kontraster. Du rejser i eksotiske områder til Andesbjergene og lander senere i et traditionsrigt storbysliv. Oplev den fantastiske saltørken Salar de Uyuni og Bolivias vilde hovedstad La Paz. Der venter dig eventyr og oplevelser i Bolivia som kan beskrives som 'one of a kind'.

4. Santiago, Chile

Fortsæt din rejse fra smukke La Paz til skyskraberne i Santiago i Chile. Her kan du opleve pingviner og en fantastisk udsigt. Udforsk Patagonien, Punta Arenas og nyd over 4.300 km ubeskrivelig chilensk natur.

5. Auckland, New Zealand

Flyv videre til storslåede New Zealand. Tag på en oplevelsestur fra Auckland og få et godt indblik i byen. Fortsæt på rundrejse rundt i New Zealand med start i Auckland. Du kan også købe et buspas i New Zealand og rejse rundt med andre unge, eller leje en campervan og cruise af sted på eventyr.

6. Christchurch, New Zealand

Sydøen på New Zealand byder på smukke fjorde, gletsjere, vintersport og adrenalin pumpende aktiviteter. Overkom din højdeskræk og tag på oplevelser i Christchurch. Lej en bil eller campervan og skab selv dine oplevelser på din vej.

7. Sydney, Australien

Velkommen til backpackerby #1! Start dit adventure Down Under ved at tage på surf camp i Australien, eller udfordr dig selv og spring i faldskærm. Husk også at nyde strandene og tag på oplevelser udenfor Sydney eller se det hele med et billigt og fleksibelt buspas i Australien.

8. Melbourne, Australien

Melbourne byder på uendeligt mange trendy barer, natklubber, caféer, restauranter og hyggelige spisesteder i de små gyder ("lanes") - de venter blot på at blive opdaget af dig! Fortsæt på road trip på Great Ocean Road og nyd solnedgangen mens du drikker vin og griller udenfor din campervan.

9. Denpasar, Bali, Indonesien

Nyt kontinent, nyt køkken og en fantastisk natur. Dyk på Bali eller tag på surf camp og nyd bølgerne og stilheden på den smukke ø. Efter lidt afslapning er det tid til at deltage i frivilligt arbejde på Bali for at give tilbage til øens smukke lokale.

10. Jakarta, Indonesien

Efter unikke oplevelser på Bali rykker du videre til Indonesiens storby Jakarta. Besøg storcentrene og markederne og bliv væk i de mange områder og mennesker. Efter et par dage i hovedstaden er det tid til at tage på oplevelser i Indonesien. Hvis du kan lide at sejle kan vi kraftigt anbefale sejlads og ø-hop i Indonesien.

11. Singapore, Singapore

Singapore giver dig et helt andet Asien, end det du har oplevet i Indonesien. Økonomien er stærk, udviklingen går lynhurtigt og teknologien i denne storby er i højsædet. Book et billigt hotel i Singapore, tag på shopping, find dit yndlingsspot og nyd storbyens renlighed.

12. Delhi, Indien

Er du klar til vilde Indien? Delhi vil overraske dig og blandingen af farver, lyde og dufte overfalder dig. Se seværdighederne i Delhi og rejs til Goas strande eller lav frivilligt arbejde i Indien og hjælp landets børn og samfund med en bedre fremtid.

Vi ved du har spørgsmål - og vi giver dig svarene!

Hvis du har spørgsmål om denne Jordomrejse eller en anden rejse, kan du se om du kan finde svaret i vores ofte stillede spørgsmål sektion. Hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte en af vores rejsekonsulenter. Vi står altid klar til at hjælpe dig med din rejse jorden rundt, og vi giver dig fede insider rejseråd med på vejen.

Vilkår
Denne billet kan bookes af studerende op til 33 år samt unge op til 25 år. Bare rolig, hvis du hverken er studerende eller under 25 år, kan du stadig godt booke ruten. Der vil dog muligvis være en mindre prisforskel. Ring eller send os en mail, hvis du vil høre mere om ruten.

Har du spørgsmål?
Kontakt KILROY

 

Kontakt