Jorden rundt: Afrika

Rejs Afrika rundt - Jorden rundt med KILROY
Fra DKK 10.555,-Pr. voksen

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • Booking gebyr
  • ISIC kort
Okay, det er ikke en overland rejse hele vejen fra Cairo til Cape Town, men du oplever i det mindste alt der imellem. Tag på cruise på Nilen i Egypten og end på safari i Østafrika. Derefter skal du nyde strandene i Zanzibar inden du afslutter med et brag: to fantastiske overland ture der tager dig dertil hvor ingen andre turister kommer - jep!

Flyrute:

København – Kairo – Nairobi // Dar Es Salaam – Johannesburg – Cape Town // Livingstone – København


// = rejs alene eller som en del af en adventure/overland rejse

Husk på at denne Jordomrejse kun er et forslag til din drømmerejse. Hvis du gerne vil besøge andre destinationer end dem der er nævnt, foreslår vi, at du benytter dig af vores ruteplanlægger. Du kan også altid få personlig hjælp og vedledning til at designe din rejse ved at kontakte vores rejsekonsulenter. De elsker at designe rejser og de giver dig fantastiske rejseråd med på vejen.

Billedgalleri: Rejs Afrika rundt

 

1. Kairo, Egypt

Start dit Afrika eventyr i Kairo med et besøg i Egypten, landet med mumier og pyramider. Du kan også tage på flodtur på Nilen, hoppe på en jeep og opleve sandørkenen, dykke i Egypten, eller udforske Det Røde Hav. KILROY har mange fede oplevelser i Egypten.

2. Nairobi, Kenya

Kenya er en populær backpacking destination i Afrika. Kenya er billigt, det er nemt at rejse rundt, befolkningen er venlig og der er en masse unikke oplevelser i Kenya. Hvad end du helst vil hænge ud på stranden, danse med Masai folket, tage på safari eller deltage i frivilligt arbejde i Kenya. Oplevelserne i Kenya er mange.

3. Dar Es Salaam, Tanzania

Dar Es Salaam er den største by i Tanzania og den perfekte start, hvad end du senere skal bestige Kilimanjaro, på safari i Serengeti eller kitesurfe på Zanzibar. Tanzania har det hele og befolkningen er yderst venlig.

4. Johannesburg, Sydafrika

Johannesburg er startpunktet for de fleste safarirejser til Kruger National Park og det er også her de fleste frivillige projekter med kattedyr starter. Der venter dig et hav af adventure og rundrejser i Sydafrika og du kan komme til at sove under stjernerne hvis du er frisk på det?

5. Cape Town, Sydafrika

Når du er i Cape Town er safari et must. Du kan også deltage i frivilligt arbejde med hvidhajer eller løver, eller hjælpe Cape Towns børn med en bedre fremtid. Der er også mulighed for at surfe i Sydafrika eller tage på adventurerejse og rundrejser. Du kan også opleve Sydafrika med et fleksibelt buspas og rejse med andre unge rundt i landet.

6. Livingstone, Zambia

Zambia er mindre berørt af vestlig kultur og langt mindre befolket end nabolandene. Netop derfor er Zambia en adventure destination. KILROY har fede oplevelser i Zambia og vi anbefaler at du afslutter dit afrikanske eventyr med et besøg til mægtige Victoria Falls.

Få hjælp til din rejse

Vil du have hjælp til din egen rejse? Kontakt vores rejsekonsulenter her eller ring til os på 70 15 40 15.

Vilkår
Denne billet kan bookes af studerende op til 33 år samt unge op til 25 år. Bare rolig, hvis du hverken er studerende eller under 25 år, kan du stadig godt booke ruten. Der vil dog muligvis være en mindre prisforskel. Ring eller send os en mail, hvis du vil høre mere om ruten.

Få hjælp til din rejse!
Book et møde

 

Kontakt