Jorden Rundt: Alt godt fra Asien

Fra DKK 8.799,-Pr. voksen

Inkluderer

  • Bookinggebyrer
Tag med forbi Japans mystik, smukke naturvidundere i Vietnam og bountystrande i Filippinerne. Glæd dig til at opleve nogle vidt forskellige asiatiske kulturer, der alle vil give dig nogle uforglemmelige minder med i bagagen hjem.

Flyrute:

Hjem – Tokyo // Osaka – Hanoi  // Ho Chi Minh City – Cebu // Manila - Hjem

Husk på at denne Jordomrejse kun er et forslag til din drømmerejse. Hvis du gerne vil besøge andre destinationer end dem, der er nævnt, er det naturligvis muligt. Du kan altid få personlig hjælp og vedledning til at designe din rejse ved at kontakte vores rejsekonsulenter. De elsker at designe rejser, og de giver dig fantastiske rejseråd med på vejen. 

Du kan også designe din rejse ved hjælp af vores ruteplanlægger.

Billedgalleri fra ruten


Tokyo

Du lægger ud i den topmoderne storby, Tokyo, hvor alt bare er overvældende. Byen er gigantisk, og du kan finde alt her. Besøg nogle af de fantastiske og farverrige parker, de enorme elektronikbutikker i Akihabara-området og oplev udsigten over byen om aftenen fra Tokyo Tower! For at komme til Osaka kan du f.eks. hoppe på denne fede 9-dags tur fra Tokyo!

Osaka

Osaka er endnu en af de storbyer, du bare MÅ opleve, når du er på disse kanter. Nyd de neonoplyste gader om aftenen, og bliv blæst bagover af de kulinariske oplevelser, der venter dig her. Osaka har desuden et fantastisk natteliv, der er must try, og så stammer Karaoke fra byen. Kan du stadig teksten til Nirvanas Smell Like Teen Spirit? 

Hanoi

Fra Japan går turen til Nordvietnam, hvor nogle af de mest fantastiske naturoplevelser venter dig. Hanoi er et perfekt udgangspunkt, og efter et par dage i storbyen kan du tage på et spektakulært trek i bjergene i det allernordligste af Vietnam eller oplev et af verdens naturvidundere, Halong Bay, på en legendarisk sejltur.

Ho Chi Minh City

Tag turen sydpå fra Hanoi på egen hånd, og nyd de smukke strande i Hoian, Hué og Nha Trang, inden du rammer Ho Chi Minh City - en by fyldt med historie og kultur. Besøg de gamle krigstuneller, Cu Chi, og gå på opdagelse i Chinatown! 

Cebu

Next stop er Cebu i Filippinerne. Her får du bounty for alle pengene. Nyd det krystalklare vand, de hvide sandstrande og de gode dykkermuligheder. Du bør helt sikkert også tage på et ø-hop blandt nogle af de mange paradis-øer, som Cebu-provinsen består af.

Manila

Inden turen går hjemad gør du holdt i Manila, der er lige så charmerende som den er kaotisk. Byen er en af Asiens største metropoler, og især den gamle spanske bydel er værd at bruge tid på. Fra Manila kan du desuden tage på fede oplevelsesrejser med andre unge. Var det noget med en 10-dags tur, der både inkluderer trekking i den nordlige del og bountyfeel sydpå i Boracay?

Få hjælp til din rejse

Hvis du er blevet inspireret af denne rute, og gerne vil høre mere, så kontakt en af vores rejsekonsulenter ved at skrive en mail. Husk, at ruten blot er til inspiration, så hvis du gerne vil tilføje eller fjerne nogle destinationer, så klarer vi naturligvis også den!

Jeg vil gerne høre mere!
Skriv til os
Kontakt