Jorden rundt: Asien & Afrika

Jordomrejse til Asien og Afrika med KILROY
Fra DKK 11.835,-Pr. voksen

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • Booking gebyr
  • ISIC kort
Land sikkert i Kina og oplev de fantastiske storbyer Beijing og Shanghai. Dit eventyr fortsætter med et fleksibelt buspas i det nordlige Thailand samt Cambodia inden du får kulturshock i Indien. Kryds ækvator og hop på en overland truck i Cape Town hele vejen til Kenya. Denne rejserute byder på rig adventure - det gælder bare om at komme af sted før det er for sent.

Flyrute:

København – Beijing // Shanghai – Bangkok – Delhi // Mumbai – Cape Town // Nairobi – København


// = rejs alene eller som en del af en adventure tur/rundrejse

Husk på at denne Jordomrejse kun er et forslag til din drømmerejse. Hvis du gerne vil besøge andre destinationer end dem der er nævnt, er det naturligvis muligt. Du kan altid få personlig hjælp og vedledning til at designe din rejse ved at kontakte vores rejsekonsulenter. De elsker at designe rejser og de giver dig fantastiske rejseråd med på vejen. 

Du kan også designe din rejse ved hjælp af vores ruteplanlægger.  

Billedgalleri: Jorden rundt - Asien & Afrika

 

1. Beijing, Kina

Beijing er ikke kun et ideelt startpunkt for din rejse, det er også her du finder mange af Kinas største seværdigheder. Tag på en oplevelsesrig adventure tur. Gå ikke glip af Den Kinesiske Mur, Tiananmen Square og Den Forbudte By.

2. Shanghai, Kina

Shanghai er en ultramoderne storby og alt går super hurtigt. Tag på oplevelsestur i Shanghai og oplev Shikumen i Puxi (byens oprindelige områder) inden de forsvinder. Du kan også tage på adventure tur. Husk også at besøge Yu Yuan Garden. 

3. Bangkok, Thailand

Bangkok giver dig alt det du som backpacker har brug for. Byen er hektisk, nem og alt er super billigt. Oplev Thailands jungle og strande, dyk ved Thailands øer eller deltag i frivilligt arbejde. Oplev Cambodia, Laos og Vietnam fx. med et buspas.

4. Delhi, Indien

Er du klar til vilde Indien? Delhi vil overraske dig og blandingen af farver, lyde og dufte overfalder dig. Indien er værd at besøge. Se seværdighederne og rejs til Goas strande eller lav frivilligt arbejde og hjælp landets børn og samfund med en bedre fremtid.

5. Mumbai, Indien

Mumbai er kontrasternes by, de moderne områder af byen blandes med slum områderne og fattigdom. Tag på Bollywood tur eller slum tur og lær om livet i Mumbais slum områder. Find dit hotel eller hostel i Mumbai og se vores adventure rejser.

7. Cape Town, Sydafrika

Når du er i Cape Town er safari et must. Du kan også deltage i frivilligt arbejde med hvidhajer eller løver, eller hjælpe Cape Towns børn med en bedre fremtid. Der er også mulighed for at surfe eller tage på adventure rejse og rundrejser. Du kan også opleve Sydafrika med et fleksibelt buspas og rejse med andre unge rundt i landet.

6. Nairobi, Kenya

Kenya er en populær backpacking destination i Afrika. Kenya er billigt, det er nemt at rejse rundt, befolkningen er venlig og der er en masse unikke oplevelser. Hvad end du helst vil hænge ud på stranden, danse med Masai folket, tage på safari eller deltage i frivilligt arbejde i Kenya. Hakuna Matata!

Få hjælp til din rejse

Kontakt vores rejsekonsulenter her eller ring til os på 70 15 40 15.

Vilkår
Denne billet kan bookes af studerende op til 33 år samt unge op til 25 år. Bare rolig, hvis du hverken er studerende eller under 25 år, kan du stadig godt booke ruten. Der vil dog muligvis være en mindre prisforskel. Ring eller send os en mail, hvis du vil høre mere om ruten.

Få hjælp til din rejse!
Book et møde
Kontakt