Jorden rundt: Asien

Fra DKK 10.910,-Pr. voksen

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • Booking gebyr
  • ISIC kort
Forbered dig på fantastiske Asien. Oplev vidunderlige Vietnam og Cambodja på en mindre adventuretur inden du hopper i vandet i Thailand og Indonesien. Dyk i Thailand og naviger bølgerne med stil på surf camp på Bali. Dette fede eventyr slutter i Indien og Nepal.

Flyrute:

København – Hanoi // Bangok - Bali - Delhi // Kathmandu - Doha - København


// = rejs alene eller som en del af en adventure tur

Husk på at denne Jordomrejse kun er et forslag til din drømmerejse. Hvis du gerne vil besøge andre destinationer end dem der er nævnt, foreslår vi, at du benytter dig af vores jorden rundt ruteplanlægger. Du kan også altid få personlig hjælp og vedledning til at designe din rejse ved at kontakte vores rejsekonsulenter.

Billedgalleri: Rejsen Asien rundt

 

1. Hanoi, Vietnam

Vietnam er et fantastisk rejsemål. Maden er ubeskrivelig og du kommer ind under huden på Vietnam ved at tage på en af vores adventure ture der tager dig 'bag facaden'. Du kan også sejle i Vietnam eller deltage i vores projekter med frivilligt arbejde.

2. Bangkok, Thailand

Bangkok giver dig alt det du som backpacker har brug for. Byen er hektisk, nem og alt er ret billigt. Oplev Thailands jungle og strande, dyk ved øerne eller deltag i frivilligt arbejde. Oplev Cambodia, Laos og Vietnam fx. med et buspas.

3. Bali, Indonesien

Nyt land, nyt køkken og fantastisk natur. Dyk på Bali eller surf dagen lang og nyd stilheden. Du kan også deltage i frivilligt arbejde på Bali for at give tilbage til øens smukke og imødekommende lokale.

4. Delhi, Indien

Er du klar til vilde og farverige Indien? Delhi vil overraske dig og blandingen af farver, lyde og dufte overfalder dig. Indien er værd at besøge. Se seværdighederne og rejs til Goas strande eller lav frivilligt arbejde og hjælp landets børn og samfund med en bedre fremtid.

5. Kathmandu, Nepal

Kathmandu er hjemsted for farverige festivaler og startpunktet for dem der vil bestige Mount Everest. Et af livets must-dos! Vi kan også tilbyde dig frivilligt arbejde eller du kan tage med på en af vores mange unikke adventure rejser.

6. Doha, Qatar

Doha er en spændende destination og mange vælger at lave et stop i denne ørkenstat. Doha er kendt for sin 7 km lange Al-Corniche Waterfront og Souq Waqif hvor der sælges og byttes på kryds og tværs. Den smukkeste oplevelse i Qatar er uden tvivl Khor Al-Adaids sandbanker.

Få hjælp til din rejse

Vil du have hjælp til din egen rejse? Kontakt vores rejsekonsulenter her eller ring til os på 70 15 40 15.

Vilkår
Denne billet kan bookes af studerende op til 33 år samt unge op til 25 år. Bare rolig, hvis du hverken er studerende eller under 25 år, kan du stadig godt booke ruten. Der vil dog muligvis være en mindre prisforskel. Ring eller send os en mail, hvis du vil høre mere om ruten.

Få hjælp til din rejse!
Book et møde
Kontakt