Jorden Rundt: Den klassiske jordomrejse

Fra DKK 14.767,-Pr. voksen

Inkluderer

  • Flybilletter Jorden rundt
  • Booking gebyr
  • ISIC kort
Denne Jorden rundt rejse tager dig på et klassisk eventyr igennem Thailand og Malaysia inden du lander i Australien og New Zealand. Udforsk den uimodståelige Nordø og Sydø og slap af på Fiji inden du sætter næsen mod USA og gør dig klar til et klassisk road trip hvor du skal se smukke national parker i det vestlige USA.

Flyrute:

København – Bangkok // Singapore – Melbourne // Cairns – Auckland – Fiji – Los Angeles – København


// = rejs alene eller tag på en adventure tur

Husk på at denne Jordomrejse kun er et forslag til din drømmerejse. Hvis du gerne vil besøge andre destinationer end dem der er nævnt, er det selvfølgelig muligt. Vores rejsekonsulenter vil med glæde hjælpe dig med den jordomrejse du drømmer om. Du kan også benytte dig af vores ruteplanlægger.

Billedgalleri: Den klassiske jordomrejse

 

1. Bangkok, Thailand

Bangkok giver dig alt det du som backpacker har brug for. Byen er hektisk, nem og alt er super billigt. Oplev trekking i Thailand, tag et dykkerbevis ved Thailands øer eller deltag i frivilligt arbejde. Du kan også udvide din Asien oplevelse og rejse rundt i Asien med et buspas og opleve Cambodia, Laos og Vietnam

2. Singapore

Singapore er som en vestlig by i det sydøstlige Asien. Brug et par dage i storbyen og book et billigt hotel i Singapore inden du drager på oplevelser i Singapore og resten af Sydøstasien. 

3. Melbourne, Australia

Melbourne er en fantastisk storby og vi anbefaler at du bruger mindst 3-4 dage her. Book et billigt hotel i Melbourne inden du bevæger dig op ad Østkysten mod Sydney og Brisbane. Lej en campervan eller køb dit buspas og hop af og på når du vil.

4. Cairns, Australia

Du er nu nået til Queensland og du skal dykke i Great Barrier Reef. Prøv også at sejle i Whitsunday Islands, snorkel i revene og spring i faldskærm i Australien - bare fordi du kan!

5. Auckland, New Zealand

Kiwiernes hjemland! Du kommer ikke meget længere væk hjemmefra. Tag på rundrejse i New Zealand med en mindre adventure gruppe eller tag på road trip i en campervan. Vær sikker på at du har nok tid i New Zealand. Du skal bruge mindst tre uger, men fem er bedre.

6. Fiji

Det er hængekøjetid! Svøm, snorkel eller dyk på Fiji - eller brug blot et par dage på at slappe af på øerne fx. med et ø-hop pas.

7. Los Angeles, California, USA

Din Jordomrejse slutter i det sydlige Californien. Lej en bil eller en motorhome og sigt mod de klassiske highlights såsom San Diego, Grand Canyon, Las Vegas and Yosemite National Park. Kør tilbage til LA via San Francisco og så går turen hjemover. Du kan også lære at surfe i USA inden du flyver hjemover.

Få hjælp til din rejse

Vil du have hjælp til din egen rejse? Kontakt vores rejsekonsulenter her eller ring til os på 70 15 40 15.

Vilkår
Denne billet kan bookes af studerende op til 33 år samt unge op til 25 år. Bare rolig, hvis du hverken er studerende eller under 25 år, kan du stadig godt booke ruten. Der vil dog muligvis være en mindre prisforskel. Ring eller send os en mail, hvis du vil høre mere om ruten.

Få hjælp til din rejse!
Book et møde

  

Kontakt