Den Nordamerikanske Vildmark

Fra DKK 5.942,-Pr. voksen

Inkluderer

  • Alle flyrejser
  • Ankomstpakke med 3 nætter i Los Angeles
  • Alle skatter og gebyrer
Er du klar til et vanvittigt eventyr i den nordamerikanske vildmark? Med denne korte, billige og fede flyrute i Canada og USA kan du opleve nogle af de bedste nationalparker, som Nordamerika har at byde på.

Hvis du drømmer om et eventyr, der både indeholder naturoplevelser ud over det sædvanlige og et pulserende storbyliv, så har vi den perfekte rute til dig! Den er crazy billig, og vi kan garantere dig, at du får en oplevelse for livet! Tjek ruten ud her:

Flyruten

Hjem – Vancouver – Los Angeles – Denver – Hjem
Flyv billigt til USA og Canada med KILROY

Din rejse starter i Vancouver i Canada - én af de største og fedeste byer i den vestlige del af Nordamerika. Når du er færdig med at se byen, anbefaler vi dig virkelig at leje en bil og tage på et road trip gennem den canadiske vildmark, hvor du kommer forbi nationalparker som Jasper og Banff. Radium Hot Springs og Okanagan Valley er ligeledes med på ruten, og kort sagt: Så får du den vildeste naturoplevelse på dette road trip.

Road trip: Det vestlige Canada

Road trip: Det vestlige Canada
2-3 weeks
Start dit road trip gennem den canadiske vildmark i Vancouver. Naturen på denne rute stopper aldrig med at imponere dig, og vi garanterer dig, at Canada vinder en særlig plads i dit hjerte, efter du har kørt dette road trip!
Se ruten her

Du flyver fra Vancouver til The City of Angels aka. Los Angeles. Vi har naturligvis sørget for, at dine første par dage i byen foregår så smooth som mulig. Derfor har vi inkluderet en ankomstpakke i prisen på denne rejse. Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til Samesun Hostel, der ligger i hjertet af hippe Venice Beach - her skal du bruge de næste 3 nætter, inden du beslutter dig for, hvad rejsen så skal byde på. 

Ankomstpakke: Samesun Venice Beach

Ankomstpakke: Samesun Venice Beach
3 nætter
Du bliver afhentet i lufthavnen, hvorefter du bliver kørt til Samesun Hostel, der ligger i hjertet af Venice Beach. Her får du et fantastisk udgangspunkt for at opleve Los Angeles de næste 3 dage.
Tjek Samesun ud her!

Nu hvor du befinder dig i Los Angeles, findes der utallige af oplevelser og steder, du bør tjekke ud. Hvad med fantastiske San Diego, der blot ligger 2 timers kørsel fra L.A. og er kendt for sine glimrende surfspots? Du kan også hoppe med på én af vores mange oplevelsesture med andre unge - her kommer du forbi steder som Grand Canyon, Yosemite Nationalpark og San Francisco.

Nyd Venice Beach i Los AngelesEfter du har nydt solen og strandlivet i Los Angeles, er det tid til at rejse ind i landet, hvor de majæstiske bjerglandskaber venter dig. Du flyver til Denver, der er hovedstaden i staten Colorado og ligger for foden af de ikoniske Rocky Mountains. Fra Denver har du igen masser af muligheder - du skal faktisk blot prioritere, hvad du drømmer mest om. Tag f.eks. en dagstur til Colorado Springs eller til Aspen. Tag på et hike i Rocky Mountains Nationalpark, og hvis du stadig ikke er blevet tilfredsstillet af de mange naturoplevelser, du har oplevet indtil videre, så kan vi anbefale, at du tager den lidt længere rejse til Yellowstone Nationalpark, der ligger i nabostaten Wyoming. Du vil ikke fortryde det!

Besøg Rocky Mountains Nationalpark i USA med KILROY

Tilføj eller fjern destinationer

Husk at dette blot er et forslag til en rundrejse i USA og Canada. Hvis du hellere vil besøge andre destinationer end de foreslåede, kan du altid kontakte os - så hjælper vi dig med at designe den perfekte rute til dig!

Gyldighed

Denne multi stop-billet er gyldig i 12 måneder.

Hvad hvis jeg vil ændre min billet?

Du er velkommen til at sende os en billetændringsforespørgsel, hvis du vil ændre enten rute eller rejsedatoer. Specifikke ændringer afhænger altid af ledighed, og kan ikke garanteres.

Skal du billigt til USA og Canada?
Skriv til os
Kontakt