Jorden Rundt: Den Sydlige Halvkugle

Fra DKK 18.546,-Pr. voksen

Inkluderer

  • Bookinggebyrer
Her får du nogle af fedeste destinationer på den sydlige halvkugle. Du kommer forbi hele 3 kontinenter på ruten, og kan glæde dig til både storby, smuk natur og fantastiske strande!

Flyrute:

Hjem – Cape Town // Johannesburg – Christchurch (New Zealand) // Auckland – Sydney // Melbourne - Santiago - Lima // Rio de Janeiro - Hjem

Husk på at denne Jordomrejse kun er et forslag til din drømmerejse. Hvis du gerne vil besøge andre destinationer end dem, der er nævnt, er det naturligvis muligt. Du kan altid få personlig hjælp og vedledning til at designe din rejse ved at kontakte vores rejsekonsulenter. De elsker at designe rejser, og de giver dig fantastiske rejseråd med på vejen. 

Du kan også designe din rejse ved hjælp af vores ruteplanlægger.

Billedgalleri fra ruten


Cape Town

Start din rejse i fantastiske Cape Town! Her venter der dig glimrende surfingmuligheder, adventureoplevelser samt masser af muligheder for at arbejde frivilligt, hvis du har lyst til det. Oplev udsigten over byen fra toppen af Table Mountain. Den er enestående!

Johannesburg

Sydafrikas største by er virkelig kontrasternes by. I byens centrum finder du en utrolig moderne storby, mens der i udkantsområderne er fattigt og kaotisk. Byen er et kulturelt knudepunkt i Sydafrika, og du har rig mulighed for at få den afrikanske kultur helt ind under huden. Johannesburg er desuden et naturligt stop, inden du tager på safari i Krüger Nationalpark

Christchurch

Fra Afrika går turen til New Zealand, hvor Christchurch venter. Byen er Sydøens største, og et perfekt udgangspunkt til når du skal udforske New Zealands skønhed. Må vi anbefale, at du lejer en camper og kører Sydøen tynd?

Auckland

Når Sydøen er udforsket, har du stadig Nordøen tilbage. Du kan eventuelt rejse rundt på Nordøen sammen med andre unge, inden du slutter dit newzealandske eventyr af i Auckland.

Sydney

Velkommen til Australiens backpackermekka - Sydney. Byen der har det hele! Storby, kultur, de fedeste strande, masser af adventure og et byliv fuld af unge mennesker. Langt de fleste backpackere, der rejser til Australien, kommer forbi Sydney på et tidspunkt. 

Melbourne

Fra Melbourne kan du tage på et fedt road trip. Et forslag kunne være en tur langs The Great Ocean Road. Du kan selvfølgelig også vælge at blive i byen og opleve nogle af de charmerende sidegader, de mange kulturevents og naturligvis lægge vejen forbi St. Kilda - stedet hvor du kan mødes med backpackere fra hele verden!

Santiago

Fra Australien til Sydamerika og Chile. Kontrasten er stor, men du kommer til en storby, hvor du har mulighed for masser af fede aktiviteter! Tag f.eks. ud og surf, lær at danse salsa, nyd god mad og vin på en af byens mange lækre restauranter, eller, hvis du timer dit ophold rigtigt, besøg de mange gode skipister lige uden for byen.   

Lima

Fra Santiago går turen til hovedstaden i Peru, Lima. Her kan du opleve et af de allervildeste nattelivsmiljøer i hel Sydamerika. Især området Barranco, giver dig en oplevelse af de store. Mens du er i Peru, anbefaler vi, at du smutter forbi Cuzco og napper et trek til Machu Picchu!

Rio de Janeiro

Inden turen går hjemad igen, får du lige mulighed for at lære at danse samba i Rio de Janeiro. Nå ja, og så kan du tage på tur i Favelaerne, dase på Copacabana eller drikke Caipirinhas på nogle af byens natklubber. Tag evt. en afstikker til Ilha Grande, og forkæl dig selv med uspolerede strande, smukke landskaber og lækker mad. Du fortjener at en slapper, inden hverdagen venter derhjemme igen. 

Få hjælp til din rejse

Hvis du er blevet inspireret af denne rute, og gerne vil høre mere, så kontakt en af vores rejsekonsulenter ved at skrive en mail. Husk, at ruten blot er til inspiration, så hvis du gerne vil tilføje eller fjerne nogle destinationer, så klarer vi naturligvis også den!

Jeg vil gerne høre mere!
Skriv til os
Kontakt