Jorden rundt - design din egen jordomrejse

Her kan du hurtigt og nemt skræddersy din egen jorden rundt-rejse, eksperimentere med nye destinationer og efterfølgende få gode råd til både ture og budget fra en af vores rejsekonsulenter, så du kan få mest for pengene. Du skræddersyer din egen jordomrejse længere nede på siden.

Design Din Egen Jordomrejse Ny

Hvordan gør du? 

Nederst på denne side, kan du sammensætte din drømmerejse. Skriv i info-boksen nederst hvad dit budget er, og så kan vores rejsekonsulenter hjælpe dig med at skræddersy din drømmerejse til dig. På den måde sikrer du dig, at du får den absolut billigste jordomrejse, men med alle de oplevelser, du drømmer om.

Vores rejsekonsulenter har selv rejst jorden rundt

KILROY's rejsekonsulenter har selv rejst i hele verden, og det er din garanti på, at du får den bedste rådgivning overhovedet mulig. Tag en snak med en af vores rejsekonsulenter, og du vil hurtigt finde ud af, at vores passion er at sørge for, at du får den fedeste jordomrejse overhovedet. Rådgivning fra vores rejsekonsulenter er helt gratis, men er utrolig værdifuld, hvis du vil have maks udbytte af dit rådighedsbudget.

Hvordan kan KILROY hjælpe dig bedst?

Det er rart for os at vide, hvilken type person du er. Kan du lide at være aktiv på rejsen? Er du typen, der gerne vil nyde bountystrandene? Vil du gerne arbejde frivilligt på din jordomrejse? 

Du må derfor gerne smide et par linjer om dig selv i info-boksen, så vi kan give dig nogle anbefalinger, der passer til både dig som person og dit budget.

Vi giver dig desuden også alternative tips, som vi tror kan gøre din rejse billigere eller mere bekvem for dig. Du kan også få tips til hvilke ting, du bør undgå, hvad du ikke må gå glip af samt hvilke oplevelser, der er unikke for et specifikt land. Kort sagt: Vi er rejseeksperterne!

Har du spørgsmål om at rejse jorden rundt?

Har du ingen anelse om hvilke lande du vil besøge? Eller mangler du blot inspiration og vejledning, så kan du altid sende os en e-mail eller booke et personligt møde med en rejsekonsulent.

Så hvad venter du på? Alle har en fed rejsedrøm - fortæl os om din!

Destinationer

DD-MM-ÅÅÅÅ

DD-MM-ÅÅÅÅ

Dine detaljer

 

DD-MM-ÅÅÅÅ

Send besked
Kontakt