Multi stop-billet: Det Caribiske Paradis

Multi stop-billet i Caribien med KILROY
Fra DKK 9.280,-Pr. voksen

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • Bookinggebyrer
Er du klar til at opleve det ultimative paradis? Denne vanvittig fede KLM-rute tager dig til nogle af de mest eksotiske steder i Caribien. Her kan du nyde hvide sandstrande, fantastisk natur, lækker rom og en livsstil der er så afslappet, at du formentlig 'misser' dit fly hjem igen.

Hvis du er lidt af en geografi-nørd har du sikkert bidt mærke i, at denne rute er stærkt inspireret af nogle af de gamle hollandske kolonier i Caribien. Det kommer især til udtryk gennem den klassiske koloni-arkitektur, som du vil opleve på de forskellige øer. Oven i det kan du så tilføje bountystrande, krystalklart vand og en lækker afslappet livsstil.

Flyruten:

Hjem – Amsterdam - Aruba – Curacao – Sint Maarten - Amsterdam - Hjem
 

Husk at denne multi stop-billet blot er et forslag til din store rundrejse! Hvis du gerne vil besøge andre lande end de foreslåede, så kan du enten sammensætte din egen rundrejse her, eller få hjælp fra en af vores rejsekonsulenter til at sammensætte din egen rute. De elsker at skræddersy rejser, og kan give dig de fedeste insider-tips.

1. Aruba
Dit første stop i Caribien er Aruba. Lige så snart du har forladt flyet, vil du straks fange den klassiske caribiske feber. Det betyder, at din krop nu har forladt sin normale tilstand og er gået i relx-mode. Så er du klar til at nyde dette bounty-paradis!

Besøg Aruba på din rundrejse i Caribien med KILROY

Du har formentlig ikke behov for yderligere introduktion til de fantastiske hvide sandstrande og det krystalklare vand, men Aruba er faktisk også et godt sted for både dykning, og hvis du har lyst til at køre lidt ATV-ræs.

2. Curacao

Travels to Willemstad in CuracaoFra ét paradis til et andet! Denne hollandske koloni-ø er så charmerende og indbydende med de farverige huse i Willemstad, de smukke afsides strande og de rolige caféer i sidegaderne. 

Besøg Queen Emma Pontoon Bridge, Christoffel National Park og selvfølgelig, brug noget tid på de hvide sandstrande. Du er trods alt i Caribien!

3. Sint Maarten

Philipsburg By Night in Sint MaartenSlut din rundtur i Caribien på denne halvt franske og halvt hollandske paradis-ø. I og med det er en caribisk ø får du, som på de andre, naturligvis masser af mulighed for at slappe af på en af de 37 smukke strande, men Sint Maarten er også kendt for at have et af de fineste køkkener i hele Caribien. Derudover er der gode mulighed for adventure-oplevelser som f.eks. zip-lining, hiking og selvfølgelig vandsportsaktiviteter. Philipsburg by night er heller ikke tosset, skulle vi hilse og sige!

Skal du have hjælp med planlægningen?
Skriv til os


Partner:
 

Kl Logo 

Kontakt