Jorden rundt: Eventyrrejsen

Fra DKK 11.250,-Pr. voksen

Inkluderer

  • Flybilletter jorden rundt
  • Booking gebyr
  • ISIC kort
Hop på den fantastiske Transmongolske Jernbane og rejs igennem Rusland, Mongoliet og Kina. Flyv videre til Thailand og oplev fx Cambodia, Laos og Vietnam på en mindre rundrejse. Dit næste stop er i Australien og New Zealand som opleves nemmest og billigst med et buspas eller i en campervan. Fra LA kan du leje en bil eller hoppe på en rundrejse på tværs af landet til New York.

Flyrute:

København – Moskva // Beijing – Bangkok – Sydney – Christchurch // Auckland – Los Angeles // New York – København


// = rejs alene eller som en del af en tur

Denne jordomrejse er blot et forslag til din drømmerejse jorden rundt. Hvis du gerne vil besøge andre destinationer end dem der er nævnt, foreslår vi, at du kontakter vores rejsekonsulenter. Du kan også benytte dig af vores jorden rundt ruteplanlægger.

Billedgalleri: Round the world - Explorer

 

1. Moskva, Rusland

Din rejse starter i Moskva med den Transmongolske jernbane. Den russiske hovedstad er en af Europas største byer og her kan du få historiske seværdigheder og kaotisk trafik inden dit livs togrejse starter.

2. Beijing, Kina

Du er nu i Asien og det kan mærkes! Nyd synet af de smukke bygninger 'Temple of Heaven' og 'Den Forbudte By' og hop efterfølgende på adventurerejse i Kina der bringer dig ind under huden på Kina.

3. Bangkok, Thailand

Bangkok er for VILD og du kommer til at elske det. Bangkok er backpacker-heaven og billigt. Shop lidt inden du fortsætter til Thailands smukke øer for at tage et dykkerbevis eller bliv frivillig og hjælp Thailands dyr og børn med at få et bedre liv.

4. Sydney, Australien

Sydney! Wow! Du skal helt klart nyde synet ved havnen, Bondi Beach og Operahuset. Tag på vores fede surf camp, spring i faldskærm eller lej en campervan og start din rejse i fantastiske Australien - the land Down Under.

5. Christchurch, New Zealand

Der venter dig fantastisk natur forude. Hent din campervan og rejs af sted! Du kan rejse billigt og købe et buspas, tage på surf camp eller rejse gennem New Zealand på en 'off the beaten track' adventurerejse i New Zealand.

6. Auckland, New Zealand

Du befinder dig nu på New Zealands Nordø og du kan godt glæde dig. Tag på movie tour og se hvor Lord of the Rings og Hobitton blev filmet, tag på en adventure tur og oplev mere end hvad 'almindelige' turister gør. Du kan også leje en campervan og selv bestemme ruten med ultimativ frihed.

7. Los Angeles, Californien, USA

LA - here I come! Book et billigt hotel i Los Angeles de første par nætter så I kan udforske byen. Lej en motorhome eller en bil og kickstart dit road trip i USA. Besøg en af USAs mange smukke nationalparker eller tag på oplevelser i Los Angeles og omegn med andre eventyrlystne og få insider info om de steder du besøger.

8. New York, USA

Du er nu i the Big Apple og du skal IKKE slappe af. NYC er byen der aldrig sover. Tag på oplevelse i New York, sightseeing tur eller lej en bil og udforsk New York, Connecticut og New Jersey. Book dit hotel eller hostel i New York (hjemmefra og i god tid). Glem endelig ikke at shoppe, se et Broadway show og tag på et lokalt marked.

Få hjælp til din rejse

Kontakt vores rejsekonsulenter her eller ring til os på 70 15 40 15.

Vilkår
Denne billet kan bookes af studerende op til 33 år samt unge op til 25 år. Bare rolig, hvis du hverken er studerende eller under 25 år, kan du stadig godt booke ruten. Der vil dog muligvis være en mindre prisforskel. Ring eller send os en mail, hvis du vil høre mere om ruten.

Få hjælp til din rejse!
Book et møde
Kontakt