Jorden Rundt: Fly & Ride

Multi stop - Fly & Ride
Fra DKK 11.119,-Pr. voksen

Inkluderer

  • ✈️ Inkluderer alle lufthavnsskatter
  • ✈️ Gyldig i 12 måneder
Drømmer du om at rejse Down Under? Så kan du med denne Emirates-billet kombinere din rejse til Australien og New Zealand med Bangkok og Bali i Indonesien. Tilføj endda et stop i magiske Dubai!

Dit eventyr Down Under starter i New Zealand. Lej en campervan hos Jucy, og tag på det fedeste road trip fra Auckland til Christchurch. Her kan du opleve friheden som aldrig før! Du kan stoppe når som helst du ønsker det på din rundrejse i New Zealand, og de fede campers har alt det udstyr, du har behov for. Tjek dem ud i bunden af siden. 

Du kan i virkeligheden gøre det samme, når du kommer til Australien. Herfra går turen til Bangkok, hvor du rejser på egen hånd rundt i Sydøstasien indtil du rammer Bali. Fra den indonesiske trope-ø går turen hjem igen over Dubai.

Steder du besøger

  • De Forenede Arabiske Emirater
  • New Zealand
  • Sydney (Australien)
  • Thailand
  • Bali (Indonesien)

Flyrute:

✈️ Hjem - Dubai – Auckland // Christchurch – Sydney – Bangkok // Bali – Dubai - Hjem

// = Fly ikke inkluderet - rejs rundt på egen hånd.

Fly Ride

Tilføj eller ændr i destinationerne

Husk at denne multi stop-billet blot er et forslag til din store rundrejse! Hvis du gerne vil besøge andre lande end de foreslåede, så kan du enten sammensætte din egen rundrejse her, eller få hjælp fra en af vores rejsekonsulenter til at sammensætte din egen rute. De elsker at skræddersy rejser, og kan give dig de fedeste insider-tips. 

Tjek disse fede Jucy-campervans til dit road trip i New Zealand:

Cabana Campervan

Cabana Campervan
Cabana-campervanen fra Jucy er en af de mest populære campervans i New Zealand, hvis I er 2 personer af sted på rejsen gennem det fantastiske land. Cabanaen har alt det udstyr I har brug for, så jeres eventyr i New Zealand bliver legendarisk.
Læs mere her!

Condo Campervan

Condo Campervan
Condo campervanen har lidt mere komfort og plads end Cabanen. Her er der plads til 4 personer, og den er ligeledes fuldt udstyret med alt I har brug for til jeres road trip i New Zealand.
Læs mere!

 

Vilkår
Denne billet kan bookes af studerende op til 33 år samt unge op til 25 år. Bare rolig, hvis du hverken er studerende eller under 25 år, kan du stadig godt booke ruten. Der vil dog muligvis være en mindre prisforskel. Ring eller send os en mail, hvis du vil høre mere om ruten.

Hvad hvis jeg gerne vil ændre min billet?
Du er velkommen til at sende os en ændringsforespørgsel, hvis du vil ændre enten datoer eller rute. Mulighederne herfor er altid afhængige af ledigheden hos flyselskabet, og kan derfor ikke garanteres.

Kontakt