Min første backpackerrejse

Min første backpackerrejse
Fra DKK 7.091,-Pr. voksen

Inkluderer

  • ✈️ Inkluderer alle lufthavnsskatter
  • ✈️ Gyldig i 12 måneder
Dette er den perfekte startrute for en førstegangs-backpacker! Emirates tager dig fra Danmark til Dubai, og herfra til Bangkok. Tag på et tropisk eventyr i Sydøstasien, inden du igen flyver med Emirates fra Singapore til Colombo i Sri Lanka og videre til Maldiverne. Frister det?

Benyt dig af muligheden for et stopover i Dubai, og start rejsen med et besøg i den spirrende og magiske by i De Forenede Arabiske Emirater. Flyv videre til Bangkok, hvorefter du kan rejse rundt i Thailand. Laos, Cambodja og Vietnam er også værd at besøge, inden du sætter kursen mod Singapore. Rejsen her er på egen hånd, så hvordan du planlægger den, er helt op til dig. Fra Singapore går turen til det stadig relativt uopdagede Sri Lanka, inden du slutter af i bountyparadiset Maldiverne.

Prisen er udelukkende for flybilletten. 

Denne flybillet fra Emirates tager dig forbi:

  • De Forenede Arabiske Emirater
  • Thailand
  • Singapore
  • Sri Lanka
  • Maldiverne

Flyruten

✈️ Hjem - Dubai - Bangkok // Singapore - Colombo - Maldiverne - Dubai - Hjem

Multi Stop-billet med Emirates til Asien

// = Denne rejse er på egen hånd, og er ikke inkluderet i flybilletten.

Tilføj eller ændr i destinationerne

Husk at denne multi stop-billet blot er et forslag til din store rundrejse! Hvis du gerne vil besøge andre lande end de foreslåede, så kan du enten sammensætte din egen rundrejse her, eller få hjælp fra en af vores rejsekonsulenter til at sammensætte din egen rute. De elsker at skræddersy rejser, og kan give dig de fedeste insider-tips. 

Vilkår
Denne billet kan bookes af studerende op til 33 år samt unge op til 25 år. Bare rolig, hvis du hverken er studerende eller under 25 år, kan du stadig godt booke ruten. Der vil blot være andre vilkår, der gælder. Send os en mail, hvis du vil høre mere om ruten.

Validitet
Denne multi stop-billet er gyldig i 12 måneder.

Hvad hvis jeg gerne vil ændre min billet?
Du er velkommen til at sende os en ændringsforespørgsel, hvis du vil ændre enten datoer eller rute. Mulighederne herfor er altid afhængige af ledigheden hos flyselskabet, og kan derfor ikke garanteres.

Kontakt