Multi stop Andes & Amazonas

Multi stop Andes & Amazonas
Fra DKK 7.380,-Pr. voksen

Inkluderer

  • ✈️ Inkluderer alle lufthavnsskatter
  • ✈️ Gyldig i 12 måneder
Vil du gerne udforske Sydamerika? Så kan denne KLM billet tage dig hele vejen til Peru og hjem igen fra Colombia. Det er en oplagt mulighed for at opleve både Peru, Ecuador (inkl. Galapagos) og Colombia inden turen går hjem igen. Og det bedste af det hele? Billetten er åben, så du bestemmer selv, hvad der skal ske mellem ud- og hjemrejsen!

Eftersom billetten går ud til Lima i Peru og hjem fra Cartagena i Colombia, er der masser af muligheder for at få nogle fede oplevelser i Sydamerika ind imellem. Vi anbefaler, at du tager et smut igennem Ecuador, og oplever alt hvad landet byder på inklusiv de unikke Galapagos-øer, som ikke kan sammenlignes med noget andet sted i verden.

Pro tip: Planlæg minimum at bruge et par uger i Colombia også, inden turen går hjemad - det er et fantastisk land at besøge. 

Flyruten

✈️ Hjem - Lima // Cartagena - Hjem
Besøg peru, ecuador og colombia med denne flybillet fra klm

// = Ingen fly, rejs på egen hånd.

Start i Peru

Når du tænker på Peru, tænker du formentlig på Machu Picchu som en af de første ting. Det er en fed udfordring at trekke sig vej frem til dette Inka-imperie, men det er også en af de vildeste oplevelser i måske hele Sydamerika og absolut turen værd. 

trekking til machu picchu i peru | besøg machu picchu med kilroyTrekking til Machu Picchu i Peru byder på vanvittige naturoplevelser

Udover Perus hovedattraktion, Machu Picchu, bør du også besøge den gamle Inca-hovedstad, Cuzco, hvor du kan kaste dig ud i en omgang basis spanskundervisning. Det kan bliver meget nyttigt for dig under dit ophold i Sydamerika!

Foruden Cuzco bør du også besøge verdens højest beliggende sø, Lake Titicaca og den mest charmerende lille landsby, Huacachina. Landsbyen ligner noget fra en film, er omringet af sandbakker, og har den mest idylliske lille lagune.

Huacachina er en smuk oase i PeruHuacachina i Peru - et af de mest idylliske steder du kommer til at opleve!

Rejs igennem Ecuador

Eftersom der på denne billet ikke er fly mellem Peru og Colombia, så skal du rejse overland, og hvilken oplevelse du kan få her. Vi anbefaler, at du rejser igennem Ecuador - et af de mindste lande i Sydamerika. Naturen er unik, og du kan opleve tre forskellige typer landskaber i landet. Besøg Quilotoa-vulkanen i EcuadorQuilotoa-vulkanen i Ecuador

I Ecuador kan du både rejse gennem regnskoven i Amazones, du kan trekke i de imponerende Andesbjerge eller chille ved Stillehavet i de små kystbyer. Som prikken over i'et, byder Ecuador også på de fantastiske Galapagosøer. Hver ø har dets eget økosystem, og byder både på vanvittige landskaber og et unikt dyreliv. Leguaner er blandt de mange dyr på Galapagos"Broooo" - Leguaner på Galapagos

Du kan rejse for dig selv, eller du kan hoppe med på en tur med andre unge rejsende. Det kunne f.eks. være på en cool tur som denne:

 

Hvis du også drømmer om en tur til Galapagos (og vi forstår, hvis du gør), så kan du tage denne tur, der inkluderer fly t/r fra Quito.

 

Slut turen af i Colombia

Din rejse slutter i Colombia, KLM's nyeste destination, og selvfølgelig hjemsted for den populære Narcos-serie, som du kender fra Netflix. Er det farligt? Nej, ikke mere end noget andet sydamerikansk land. Men Colombia er endnu ikke overrendt af turister, så hvis du skal opleve landet inden det sker, skal du tage af sted nu!en af de små smalle sidegader i hovedstaden bogotaFarverige sidegader i hovedstaden Bogotá i Colombia 

Tilføj eller fjern destinationer

Husk at denne multi stop-billet blot er et forslag til din store rundrejse i Sydamerika. Hvis du hellere vil besøge andre destinationer, kan du enten bygge din egen rejse eller skriver til en af vores rejsekonsulenter - så hjælper de med at skræddersy det eventyr, du drømmer om.

Betingelser
Denne billet har ingen aldersbegrænsninger. Billettens pris er en fra-pris og gælder kun ved onlinebooking. 

Gyldighed
Denne multi stop-billet er gyldig i 12 måneder

Hvad hvis jeg vil ændre min billet?
Du er velkommen til at sende os en billetændringsforespørgsel, hvis du vil ændre enten rute eller rejsedatoer. Specifikke ændringer afhænger altid af ledighed, og kan ikke garanteres.

Partner: 

Kl Logo 

Kontakt