Multi stop - Vejen til Fiji 1

Fra DKK 13.800,-Pr. voksen

Inkluderer

  • Alle flyrejser
  • Bookinggebyrer
  • ISIC studiekort
Denne rejse tager dig til de fantastiske øer i Fiji, men for at komme dertil, må du udforske Thailand og Malaysia inden turen går 'down under' til Australien og New Zealand. Fiji er et paradis, hvis du er på jagt efter et sted, hvor du kan lade batterierne HELT op, og glemme alt om den travle hverdag. På vejen hjem igen kommer du forbi Californien, hvor du kan udforske de smukke nationalparker på USA's vestkyst.

Flyruten:

København - Bangkok // Singapore - Melbourne // Sydney - Auckland - Fiji - Los Angeles - København


// = rejs mellem destinationer på egen hånd eller som del af grupperejse

Husk at denne rejsesammensætning kun er et forslag til, hvordan dit store eventyr til Fiji kunne se ud. Hvis du hellere vil besøge andre destinationer på din tur, kan du enten selv designe din egen rute eller kontakte en af vores rejsekonsulenter, som kan hjælpe dig med at skræddersy dit personlige eventyr.


1. Bangkok, Thailand til Singapore

Thailand Bangkok Traveling Amidst Heavy Traffic
Bangkok er en by, der tilbyder alt, hvad en backpacker kunne ønske sig. Den er fyldt med liv og er billig at rejse til, og er derfor et super udgangspunkt for en rundrejse i Asien. Vi anbefaler, at du efter et par dage i Bangkok tager en 14-dages rundtur fra Bangkok til Singapore, hvor dit næste fly afgår fra. 

Denne tur er ikke inklusiv i prisen på multistop-ruten, men et forslag til at komme fra Bangkok til Singapore.

2. Singapore
Singapore -rejser -backpacking -flybilletter
Singapore er af historiske årsager en smeltedigel af vestlig kultur midt i Sydøstasien. Kom rundt i byens afkroge, og oplev de forskellige nabolag som f.eks. China Town og Little india - begge steder er meget seværdige BÅDE om dagen og om aftenen. Herfra går turen til Melboune med fly.

3. Melbourne, Australien
Melbourne Federation Square
I den sydøstlige del af Australien finder du storbyen Melbourne. Besøg byens flotte botaniske have eller hop ned på St. Kilda Beach. Vi anbefaler, at du som minimum har 3 overnatninger i Melbourne, før du hopper på bussen videre mod Sydney.

4. Sydney, Australien
Rejser til Sydney
Sydney er en af verdens mest populære backpackerbyer, og især byens tolerante atmosfære og uendelige antal aktiviteter slår benene væk under de rejsende. Besøg det verdensberømte, og danskdesignede, operahus, eller tag et smut på en af byens godt 100 strande. Der er plads til alle, uanset om du er til solbadning eller surfing. Bondi Beach er især lækker! Herefter flyver du fra Sydney til Auckland i New Zealand, hvor dit campervan-eventyr begynder.

5. Auckland, New Zealand

New Zealand er oplagt til roadtrips, og især campervans er super populære. Lej en campervan fra Jucy - Så er du sikret en god start på din roadtrip! Du får masser af plads og kan overnatte billigt (mange steder endda gratis). Hvis du skal rundt på både Nord- og Sydøen anbefaler vi, at du som minimum afsætter tre uger, mens fem uger er endnu bedre. Når din roadtrip er forbi, venter paradiset på Fiji!

6. Fiji
Bountyparadiset Fiji
Bula! Så er det endelig tid til bountyparadiset. Fiji har masser af fede oplevelser, og vi kan især anbefale, at du tager på et af de fantastiske ø-hop blandt de smukke Yasawa-øer. Du kan også få den ultimative frihed til selv at planlægge dit ø-hop med et Bula-kombi-pas. Hvis du hellere vil under havoverfladen, er der også mange dykke- og snorkelmulighederneNår du har fået genopladt batterierne på Fiji, går turen til Californien.

7. Los Angeles, Californien
Rejser til Los Angeles
Sidste stop på rejsen i denne omgang er Californien. Tag på en 10-dags "Wild West-tur". Denne tur starter i LA, og tager dig forbi Las Vegas. Du kommer bl.a. også ud på route 66, forbi Hoover Dam, en tur i Death Valley Nationalpark, Gran Canyon og Montezuma Castle. Du slutter turen af i San Diego og Los Angeles igen, hvorfra flyet går hjem til Danmark igen.

Så er det tid til at fortælle røverhistorier til vennerne - og planlægge dit næste eventyr, naturligvis. 

Vilkår
Denne billet kan bookes af studerende op til 33 år samt unge op til 25 år. Bare rolig, hvis du hverken er studerende eller under 25 år, kan du stadig godt booke ruten. Der vil dog muligvis være en mindre prisforskel. Ring eller send os en mail, hvis du vil høre mere om ruten.


With an ISIC you get access to youth & student ticketsISIC-kortet giver dig bedre billetmuligheder

Studiekortet, ISIC, giver dig mulighed for at booke de ungdoms- og studiebilletter, som denne multi-rejse tilbyder. Derudover er ISIC et officielt studie-ID, som giver dig omkring 125.000 forskellige fordele og i 130 lande. Læs mere om ISIC-kortet her, eller bestil dit kort allerede i dag.

 

Partnere:

Promotion partners: Fiji and Jucy 

 

 

Kontakt