Multi Stop - Fantastiske Indokina

Fra DKK 6.300,-Pr. voksen

Inkluderer

  • Alle lufthavnsafgifter
  • Bookinggebyr
  • ISIC-kort
  • Gyldig i 12 måneder
Sig farvel til Europa og goddag til Sydøstasien, nærmere betegnet Indokina, hvor et magisk eventyr venter dig. Med denne billige kombinationsbillet fra Emirates kommer du forbi Dubai, Myanmar, Cambodja og Vietnam.

Det her er din indgang til en verden af fantastiske oplevelser. Er du klar til et billigt backpacking-eventyr i nogle af de smukkeste lande i Indokina? Selvfølgelig er du det!

Denne kombinationsbillet starter ud i Dubai, hvor du kan opleve nogle af de mest prominente bygninger i verden, heriblandt det godt 830m høje Burj Khalifa. 

Fortsæt turen fra Dubai til Yangon i Myanmar, og oplev en destination, der endnu ikke er overrendt af turister. Sørg for at opleve solopgangen over Bagans smukke templer.Nyd de smukke strande i Sihanoukville i CambodjaFra Myanmar rejser du videre til Cambodja - én af de mest undervurderede lande i Indokina, hvis du spørger os. Et par tips til oplevelser er det majestætiske Angkor Wat, de smukke strande omkring Sihanoukville, de stille bounty-øer og den helt unikke gæstfrihed blandt lokalbefolkningen. 

Den foreslåede rejse slutter i Vietnam, og hvilken destination der venter dig her - vi elsker virkelig Vietnam! Du skal selv finde vej fra Phnom Penh til Hanoi, men vi har naturligvis masser af forslag til, hvordan du gør.

I Vietnam kan du glæde dig til bounty-øerne i den sydlige del samt storbylivet i Ho Chi Minh City. Fra strandparadiset Hué til den verdenskendte skrædderby, Hoi An. Fra det pulserende Hanoi til en af klodens meste ikoniske naturvidundere; Halong Bay. Du har nok forstået det, Vietnam er et fantastisk sted at backpacke!

Flyruten

✈️ Hjem - Dubai – Yangon - Phnom Penh // Hanoi – Hjem

Kort for flyruten til Sydøstasien

Tilføj eller ændr i destinationerne

Husk at denne multi stop-billet blot er et forslag til din store rundrejse! Hvis du gerne vil besøge andre lande end de foreslåede, så kan du enten sammensætte din egen rundrejse her, eller få hjælp fra en af vores rejsekonsulenter til at sammensætte din egen rute. De elsker at skræddersy rejser, og kan give dig de fedeste insider-tips. 

Vilkår
Denne billet kan bookes af studerende op til 33 år samt unge op til 25 år. Bare rolig, hvis du hverken er studerende eller under 25 år, kan du stadig godt booke ruten. Der vil blot være andre vilkår, der gælder. Send os en mail, hvis du vil høre mere om ruten.

Validitet
Denne multi stop-billet er gyldig i 12 måneder.

Hvad hvis jeg gerne vil ændre min billet?
Du er velkommen til at sende os en ændringsforespørgsel, hvis du vil ændre enten datoer eller rute. Mulighederne herfor er altid afhængige af ledigheden hos flyselskabet, og kan derfor ikke garanteres.

Kontakt