Jorden rundt: Nord- & Sydamerika

Rundrejse i Nordamerika og Sydamerika
Fra DKK 16.540,-Pr. voksen

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • Booking gebyr
  • ISIC kort
Har du nogensinde set rejsedokumentarer om rejser fra Nordamerika til Sydamerika? Det er sådan en rejse du skal ud på! Første stop er i smukke Alaska (hvor mange kender du lige der har været der?), derefter vilde Pacific Coast Highway ned til San Francisco. Det næste er en 32-dage lang adventure tur gennem Centralamerika inden du rammer Torres del Paine og Tierra del Fuego på Sydamerikas spids.

Forslag til rute jorden rundt:

Flyrute:

København – Anchorage – Seattle // San Francisco – Cancun // San Jose – Santiago // Ushuaia – Buenos Aires – København


// = rejs alene eller på en adventuretur

Husk på at denne jordomrejse og disse stop kun er et forslag til din drømmerejse. Hvis du drømmer om at besøge flere eller andre destinationer end dem du ser her, så kan det sagtens lade sig gøre. Du kan altid få personlig hjælp og vedledning til at designe din rejse ved at kontakte vores rejsekonsulenter. De elsker at designe rejser og giver dig fantastiske rejseråd.

Billedgalleri: Jordomrejse i Nord- & Sydamerika

 

1.  Anchorage, USA

Start i USA's nordligste stat Alaska. Trek i den vilde natur og kom ansigt til ansigt med bjørne og udforsk de mange nationalparker i USA på et ægte amerikansk road trip.

2. Seattle, USA

Rejs lang kysten til Stillehavet igennem smukke Vancouver og ned til Seattle. Oplev Seattle som startede Starbucks maniaen, besøg Pike Place markets og udforsk byen hvor grunge musikken stammer fra.

3. San Francisco, USA

Flyv til San Francisco - mangfoldighedens by. Besøg "The Rock", Alcatraz fængslet og tag ind i de vilde naturparker og oplev byens farver og de fantastiske caféer og restauranter. San Francisco har noget for alle.

4. Cancun, Mexico

Fortsæt sydover til varmen i Cancun. Besøg de gamle ruiner i Chichen Itza få timer væk og nyd solen på sandstrandene inden du skal opleve byens natteliv - for dét skal du!

5. San Jose, Costa Rica

Costa Rica er et af de bedste lande at backpacke i. Se vulkaner, regnskove og vandfald, tag på surfkursus og slap af på de flotte strande. Du kan også komme tæt på de lokale som frivillig i Costa Rica, tage på surfcamp, dykke eller tage et kursus i spansk. Costa Rica har det hele!

6. Santiago, Chile

Din rejse fortsætter til Santiago i Chile. Tag på en uforglemmelig rejse til Påskeøen og rejs sydpå til smukke Torres del Paine.

7. Ushuaia, Argentina

Oplev verdens ende, Ushuaia, på Argentinas sydlige spids. Besøg Tierra del Fuego Nationalpark eller se om du kan modstå fristelsen om at tage på cruise til Antarktis - du er jo SÅ tæt på, og alligevel så langt derfra!

8. Buenos Aires, Argentina

Buenos Aires er en farverig og energisk by med et twist af europæisk stemning. Tag et sprogkursus i spansk i Buenos Aires og gør det nemmere på din videre rejse rundt i Sydamerika. Du kan også tage på adventure tur og besøge de lokale 'barrios' og møde argentiske cowboys. KILROY tilbyder desuden frivilligt arbejde i Argentina.

Få hjælp til din rejse

Vil du have hjælp til din egen rejse? Kontakt vores rejsekonsulenter her eller ring til os på 70 15 40 15.

Vilkår
Denne billet kan bookes af studerende op til 33 år samt unge op til 25 år. Bare rolig, hvis du hverken er studerende eller under 25 år, kan du stadig godt booke ruten. Der vil dog muligvis være en mindre prisforskel. Ring eller send os en mail, hvis du vil høre mere om ruten.

Få hjælp til din rejse!
Book et møde

  

Kontakt