Jorden rundt: Nordamerika

Rejse rundt i Nordamerika - Rejs jorden rundt
Fra DKK 9.625,-Pr. voksen

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • Booking gebyr
  • ISIC kort
Den ultimative rejse rundt i Nordamerika der tager dig til alle fire hjørner af kontinentet. Start med en adventure rejse i The Big Apple og rejs til Chicago. Gør dig klar til road trip i Florida inden du drager til sydstaterne. Tag til Californien, kryds the Golden Gate og glæd dig til den sidste del der involverer national parker i vestlige Canada.

Flyrute:

København – New York // Chicago - Orlando // Miami – New Orleans // San Francisco – Vancouver – København


// = rejs alene eller som del af en adventure rejse/rundrejse

Husk på at denne Jordomrejse kun er et forslag til din drømmerejse. Hvis du gerne vil besøge andre destinationer end dem der er nævnt, foreslår vi, at du benytter dig af vores ruteplanlægger. Du kan også altid få personlig hjælp og vedledning til at designe din rejse ved at kontakte vores rejsekonsulenter. De elsker at designe rejser og de giver dig fantastiske rejseråd med på vejen.

Billedgalleri: Jorden rundt - Nordamerika

 

1.  New York, USA

Du er nu i the Big Apple og du skal IKKE slappe af. NYC er byen der aldrig sover. Tag på adventure tur, sightseeing tur eller lej en bil og udforsk New York, Connecticut og New Jersey. Book dit hotel eller hostel i New York her. & husk at shoppe, se et Broadway show og tage på marked.

2. Chicago, USA

Udforsk gangsternes hjemby fra 1920- og 30'erne og vær sikker på at du oplever byens lokale blues og jazz musik. Tag på road trip på et klassisk Route 66 road trip. Se alle vores oplevelser i Chicago her.

3. Orlando, USA

Det er tid til solrige Orlando - byen med alle forlystelsesparkerne. Oplev Disneyland, Universal Studios og meget, meget mere. Tag til Kennedy Space Center og forestil dig at du er på vej ud i rummet. Se vores oplevelser i Orlando her.

4. Miami, USA

Start dit eventyr i tropiske Miami. Nyd strandene, mød alligatorerne og slap af i denne kæmpe by. Du kan også opleve Miamis spændende områder på en sightseeing tur og se den flotte arkitektur med pastelfarvede huse.

5. New Orleans, USA

Jazzens hjemby #1 New Orleans - hjem til spektakulære Mardi Gras. Byen har en masse at tilbyde og med dens lokation ved den mexicanske golf og ved Mississippi River er du sikret smukke udsigter, glad stemning og venlige 'Southeners'.

6. San Francisco, USA

Hippies og business mænd side om side der slapper af på stranden om dagen og fester om natten. San Francisco giver dig både kultur, seværdigheder, restauranter, trekking og eventyr. Du kommer ikke til at kede dig i SF, der er så meget at se og opleve.

7. Vancouver, Canada

Dit canadiske eventyr starter i Vancouver i en af verdens bedste byer. Du skal udforske Vancouver Islands, skiterrænet i Whistler og tage østpå for at opleve den canadiske side af Rocky Mountains på et ægte canadisk road trip

Vil du have hjælp til din rejse?

Vil du have hjælp til din egen rejse? Kontakt vores rejsekonsulenter her eller ring til os på 70 15 40 15.

Vilkår
Denne billet kan bookes af studerende op til 33 år samt unge op til 25 år. Bare rolig, hvis du hverken er studerende eller under 25 år, kan du stadig godt booke ruten. Der vil dog muligvis være en mindre prisforskel. Ring eller send os en mail, hvis du vil høre mere om ruten.

Få hjælp til din rejse!
Book et møde
Kontakt