Jorden rundt: Oplevelsesrejsen

Fra DKK 19.860,-Pr. voksen

Inkluderer

  • Flybilletter jorden rundt
  • Booking gebyr
  • ISIC kort
Glæd dig til en fantastisk oplevelsesrejse. Du starter med ægte adventure og rejser fra Rio til Cancun. Tag videre til storslåede Californien og derefter starter dit asiatiske eventyr i Kina. Næste destination er smukke Afrika og dit livs safari gennem Sydafrika, Namibia og Botswana.

Flyrute:

København – Rio de Janeiro // Quito – Bogota - Panama City // Cancun – Los Angeles // San Francisco – Beijing // Hong Kong – Cape Town // Johannesburg – København


// = rejs alene eller som en del af en adventure tur

Ruterne i denne Jordomrejse er kun forslag. Der er ingen begrænsninger og vi vil altid gerne opfylde dine ønsker. Hvis du gerne vil besøge andre destinationer end dem vi nævner, foreslår vi, at du benytter dig af vores ruteplanlægger. Du kan også altid få personlig hjælp og vedledning til at designe din rejse ved at kontakte vores rejsekonsulenter. De elsker at designe rejser og giver dig personlige rejseråd der gør din rejse nemmere.

Billedgalleri: Oplevelsesrejsen

 

1. Rio de Janeiro, Brasilien

Start dit eventyr i Sydamerikas største land, Brasilien. Du kan glæde dig til regnskove, samba, storbyer og selvfølgelig fodbold. Det bedste du kan gøre er, at tage på en af vores rundrejser i Brasilien og nyde din rejse i trygge hænder eller komme under huden på de lokale på et sprogkursus i portugisisk eller med frivilligt arbejde i Brasilien.

2. Quito, Ecuador

Efter fantastiske Brasilien går turen videre til den spansktalende del af Sydamerika. Start rejsen med et spanskkursus i Sydamerika og gør dig klar til oplevelser. Rejs til Galapagos øerne og oplev et naturvidunder eller tag på rundrejse fra Quito.

3. Bogota, Colombia

Det er tid til at besøge de mindre turistede områder af Latinamerika og det gør du i Colombia. Få den ultimative Colombia oplevelse på en adventure rejse og lad den colombianske oplevelse blive endnu større ved at deltage i frivilligt arbejde i Colombia.

4. Panama City, Panama

Panama er en forholdsvis billig destination for den aktive rejsende og en glimrende destination for de som ikke er interesserede i at møde for mange turister (det er dig!) Tropiske Panama byder på øer, uberørte strande, koralreve og sprogskole i spansk.

5. Cancun, Mexico

Cancun er den perfekte kombination af historie og strande og du kan glæde dig til oplevelser i Cancun. Nyd nattelivet og den afslappede atmosfære. Gør dig klar til at møde andre rejsende, høj luftfugtighed og hede.

6. Los Angeles, USA

Når du ankommer til Los Angeles er der ikke længere tid til afslapning for byen er enorm og skal opleves. Lej en bil og tag på road trip, shop til du segner og tag på sightseeing i LA, og kør til Grand Canyon i staten Arizona.

7. San Francisco, USA

Hippies og business mænd sidder side om side og slapper af på strandene om dagen og fester om natten. San Francisco giver dig både kultur, seværdigheder, restauranter, trekking og eventyr. Se søløverne ved Pier 39, tag til Alcatraz og cykeltur over Golden Gate Bridge. Du kommer ikke til at kede dig i SF, der er så meget at se og KILROY har mange unikke oplevelser i San Francisco.

8. Beijing, Kina

Du er nu i Asien og det kan mærkes! Nyd synet af de smukke bygninger 'Temple of Heaven' og 'Den Forbudte By' og hop efterfølgende på en rundrejse i Kina hvor du kommer under huden på landet. Det er helt klart dét værd!  

9. Hong Kong, Kina

Velkommen til Hong Kong, hjem til over 7 millioner mennesker. Hong Kong er byen for storbyfolk men Hong Kong byder også på strande, surfing spots, trekking muligheder og oplevelser i Hong Kong.  

10. Cape Town, Sydafrika

Når du er i Cape Town er safari i Sydafrika et must. Du kan også deltage i frivilligt arbejde med dyr, eller arbejde som frivillig med børn og hjælpe dem mod en bedre fremtid. Der er også mulighed for at surfe i Cape Town eller tage på rundrejse. Du kan også opleve Sydafrika med et fleksibelt buspas og rejse med andre unge rundt i landet.

11. Johannesburg, Sydafrika

Johannesburg er den største by i Sydafrika. Besøg Sowetos township og se Nelson Mandelas gamle hjem. Oplev naturen og camper i Kruger National Park og fortsæt eventyret som frivillig med dyr eller mennesker i dette smukke land.

Vi ved du har spørgsmål - se svarene her!

Hvis du har spørgsmål om denne Jordomrejse eller en anden rejse, kan du se om du kan finde svaret i vores ofte stillede spørgsmål sektion her. Hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte en af vores rejsekonsulenter. Vi står altid klar til at hjælpe dig med din drømmerejse og vi giver dig fede insider rejseråd med på vejen.

Få hjælp til din rejse

Vil du have hjælp til din egen rejse? Kontakt vores rejsekonsulenter her eller ring til os på 70 15 40 15.

Vilkår
Denne billet kan bookes af studerende op til 33 år samt unge op til 25 år. Bare rolig, hvis du hverken er studerende eller under 25 år, kan du stadig godt booke ruten. Der vil dog muligvis være en mindre prisforskel. Ring eller send os en mail, hvis du vil høre mere om ruten.

Få hjælp til din rejse!
Book et møde

  

Kontakt